2821
2789
عنوان

درس و روزه 🌱🙂

310 بازدید | 29 پست

کمک کنید

اولا توروخدا بحثو سیاسی دینی مذهبی و... نکنید تازه از تعلیقی بیرون اومدم.

بعدم من درس دارم ولی دلم میخواد روزه هم بگیرم چیکار کنم ؟

دوستم میشه شبا بیداربمونیم تا 1 بعد ازظهر بعدش تا اذان مغرب بخوابیم از اون به بعدو درسمونو بخونیم

شما پیشنهادتون چیه

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میشه از افطار تا سجر بیدار بمون از اونطرفم تا هروقت گرسنه نشدی بیدار بمون بعد بخواب تا افطار راحت میشه درس بخونی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیشه هم خدا رو بخوای هم خرما😁

نه خیلی از دخترا میتونن

روزی از این خاک جوانه ای خواهد رویید که تبدیل به درخت میشود تاپیک تا 405 دست یه نفر دیگه بوده از الان به بعد مال منه.

پیشنهادی ندارم هر کار دوست داری بکن

مرسی

اره میشه از افطار تا سجر بیدار بمون از اونطرفم تا هروقت گرسنه نشدی بیدار بمون بعد بخواب تا افطار راح ...

اره خودمم میخوام اینکارو بکنم

میگن تا ۱.۵ ساعت بعد از افطار و سحر نمیشه درس خوند

صبح از هفت تا ۱۲ رو راحت میشه خوند که میگن درسای سخت رو بخونین

بعد از اون بسته به تواناییت یا استراحت کن یا درس آسون بخون

۱.۵ بعد از افطارم می تونی بخونی

چتد روز اول رو امتحان کن

به نظرم شب ها بخواب خیلی کمک می کنه انرژیت تو روز بیشتر باشه

پروتئین بخور

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا