2777
2789
عنوان

سوجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدم میومد از قربان

حقش بود

چون طلا رو هم دوست نداشت و فقط فکر جایگاه خودش بود

یه عوضی به تمام معنا بود

مخصوصا وقتی باز بهش گفتن بارداری برای طلا خوب نیست ممکنه بمیره اما بازم براش مهم نبود

لاش خور بود

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فیلم نامه ضعیف و زیر صفر اصلا سی قسمت اول فقط داشتن آدم میکشتن و الکی موضوع میریختن هیچ موضوعی نداشت آخرش یکم این قربانو طلا رو آوردن و تموم

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤برای بسیجی که تیکه تیکه شد🖤برای معترض به حق واقعی که توی دست و پای تروریست ها کشته شد🖤 و... برای وطن🖤

همه مردن سوجان خوشبخت شد🙂🥲😐فیلم مسخره

آره مسخره

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
بنظرم قربان فقط عاشقی بود ک گیر ثریا و امثال اون افتاد

قربان یه آدم خودخواه بود اما همون آدم خودخواه به روش خودش عاشق سوجان بود...حتی بدترین آدما می تونن عاشق باشن ولی تو عشق روش خودشون رو دارن...می خواست همه پل رسیدن به آرزوهاش باشن...هم پول به دست بیاره هم سوجان رو...خب عاشقش بود اما خودخواهی هم داشت...تو عشق وفادار نبود سوجان رو به پول اول فروخت به پول نه هوا و هوس...قبل این که ثریا پیشنهادی بده و طلا ازش خوشش بیاد نسبت به سوجان سرد شده بود.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

چقدر بدم میومد از قربانحقش بودچون طلا رو هم دوست نداشت و فقط فکر جایگاه خودش بودیه عوضی به تمام معنا ...

فک میکنی چرا؟ چون عاشقش نبود

چون ثریا با حرفاش وسوسش کرد البته ک قربانم زمینشو داشت ولی بنظرم مقصر همه اینا ثریا بود از اول تا اخرش

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
نوشت پایان فصل اول...فصل دوم نداره؟

ساختن انگار ولی پخش نشده

اون دختره چیشد سهرابو میخواست ؟ همونکه باباش مامانشو خفعه کرد من بعضی قسمت های فیلمو دنبال کردم

با یکی دیگه ازدواج کرد و روز عروسی از بالکن افتاد و مرد.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

غم داشت خیلی

خیلی دلم گرف اصا

فک میکنی چرا؟ چون عاشقش نبودچون ثریا با حرفاش وسوسش کرد البته ک قربانم زمینشو داشت ولی بنظرم مقصر هم ...

ثریا اولش

ولی قربان هم شناگر ماهری بود منتهی آب ندیده بود

وقتی هم دید به خودش ر.ی.د

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربان یه آدم خودخواه بود اما همون آدم خودخواه به روش خودش عاشق سوجان بود...حتی بدترین آدما می تونن ع ...

درست میگی ولی خب آخرا فهمیده بود چ غلطی کرده و کیو از دس داده ولی انگار هرچی دس و پا زد ک درستش کنه بدتر خرابش کرد