2777
2789
عنوان

سوجان

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 89 پست

آخرش خوب نبود

اولاش جذاب بود

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصن فیلمایی که اخرش همه به خوبی خوشی در کنار هم زنگی میکنن رو دوست ندارم.

بی معنی شد، ازدواج سوجان و سهراب مردن قربان

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

قربان آدم خوبی نبود اما خب مرگش هم غمناک بود.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

کرلش زدم رو سهراب

من رو قربان😂😂😂😂😂

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

قشنگ فیلمش از اوناس که میگی چقدر مزخرفه دیگه نمیبینم بعد فردا ساعت ده شب منتظری

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

قربان آدم خوبی نبود اما خب مرگش هم غمناک بود.

بنظرم قربان فقط عاشقی بود ک گیر ثریا و امثال اون افتاد

غم داشت خیلی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فکر کنم فصل دوم هم داره .منم دلم سچخت قربان مرد ازش خیلی بدم میومدا ولی راضی به اونطوری مرگش نبودم

اخه فصل دو میخان چیو بسازن همه ک مردن یه سهراب موند و یه سوجان