2789
عنوان

🧡

371 بازدید | 3 پست

.

آنیام🧡مشاور روتین پوستی(سوالی داشتی بپرس) 25سالمه و به تازگی با کسی که چهار سال پیش سر کلاس هواشناسی روش کراش زدم نامزدی شدم🙈💍(ازدواج دانشجویی)

عزیزم من اصلا اهل روتین پوستی نیستم ولی گهگاهی یه چیزایی میخرم به نظرتون واسه شفافیت و سفت شدن و روشن شدن پوست آبرسان بخرم؟یا ویتامین سی؟

و اینکه چه ویژگی هایی داشته باشه...

یه لک هورمونی نسبتا بزرگ روی صورتم هست به نظرتون باچی میره؟

ممنون میشم جواب بدین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صحیح

میشه امشب همون ساعتی که پست رو درج کردی بیای پاکش کنی یعنی ۲۳:۳۶ میخوام تاپیکو حذف کنم

آنیام🧡مشاور روتین پوستی(سوالی داشتی بپرس) 25سالمه و به تازگی با کسی که چهار سال پیش سر کلاس هواشناسی روش کراش زدم نامزدی شدم🙈💍(ازدواج دانشجویی)

عزیزم من اصلا اهل روتین پوستی نیستم ولی گهگاهی یه چیزایی میخرم به نظرتون واسه شفافیت و سفت شدن و روش ...

سلام عزیزم خوبید چشم فقط میشه راس ساعتی که این پیاموگذاشتی بیای حذفش کنی من میخواستم این تاپیکو حذف کنم🥺یعنی ساعت ۲۳:۳۹ بعد تو خصوصی پیام بدین راهنماییتون کنم