2777
2789
عنوان

🧡

37 بازدید | 3 پست

.

آنیام مشاور روتین پوستی ام سوالی داشتی بپرس🤍بالاخره به عشقم رسیدم بعد سه سال دوستی(ازدواج دانشجویی🙈💕)گر نگه دار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙂🫀 یک روز در قعر چاه، یک روز بر بلندای آسمان🔁 ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ کاربر سال ۹۸ هستم این ۱۶ امین کاربریمه

عزیزم من اصلا اهل روتین پوستی نیستم ولی گهگاهی یه چیزایی میخرم به نظرتون واسه شفافیت و سفت شدن و روشن شدن پوست آبرسان بخرم؟یا ویتامین سی؟

و اینکه چه ویژگی هایی داشته باشه...

یه لک هورمونی نسبتا بزرگ روی صورتم هست به نظرتون باچی میره؟

ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صحیح

میشه امشب همون ساعتی که پست رو درج کردی بیای پاکش کنی یعنی ۲۳:۳۶ میخوام تاپیکو حذف کنم

آنیام مشاور روتین پوستی ام سوالی داشتی بپرس🤍بالاخره به عشقم رسیدم بعد سه سال دوستی(ازدواج دانشجویی🙈💕)گر نگه دار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙂🫀 یک روز در قعر چاه، یک روز بر بلندای آسمان🔁 ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ کاربر سال ۹۸ هستم این ۱۶ امین کاربریمه

عزیزم من اصلا اهل روتین پوستی نیستم ولی گهگاهی یه چیزایی میخرم به نظرتون واسه شفافیت و سفت شدن و روش ...

سلام عزیزم خوبید چشم فقط میشه راس ساعتی که این پیاموگذاشتی بیای حذفش کنی من میخواستم این تاپیکو حذف کنم🥺یعنی ساعت ۲۳:۳۹ بعد تو خصوصی پیام بدین راهنماییتون کنم