2777
2789
عنوان

چیکار کنیم

62 بازدید | 7 پست

امروز ظهر ساعت ۳ ظهر ۷ تا مرد همش روی پشت بوم بودن، داداشم حسابی از خجالتشون دراومدیم، الان بازم اومدن، داداشم هم روانی هست چاقو داره الان خوابه، چیکار کنیم؟؟؟ر الان ۱ ماهه هر روز و هر شب میان! خونشون هم اینجا نیست.

آقا هستم.......... لطفا درخواست دوستی ندید،

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اکه ایجاد مزاحمت میکنن باید پلیس خبر کنید

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن

اکه ایجاد مزاحمت میکنن باید پلیس خبر کنید

خب داداش و بابام دنبال شر هستن😑😑 آره ایجاد مزاحمت میکنن، سنگ میندازن تو حیاط و...

خب داداش و بابام دنبال شر هستن😑😑 آره ایجاد مزاحمت میکنن، سنگ میندازن تو حیاط و...

بگو ارزشش رو ندارن فردایطوری بشن صد تا صاحب پیدا میکنن و گرفتار میشیم محلشون نذارین اگه دیدین دست برنمیدارن پلیس خبر کنین

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن

بگو ارزشش رو ندارن فردایطوری بشن صد تا صاحب پیدا میکنن و گرفتار میشیم محلشون نذارین اگه دیدین دست بر ...

به خدا اینا کافیه ی خش روشون بیوفته، واویلااااا میشه، الان که رفتن خداکنه فردا نیان دیگه، ی دعوا نشه بینشون.