2777
2789
عنوان

شب بخیر🙂🙃

94 بازدید | 7 پست

این لحظات سکوت شب، 🤫چشمهایت را بر جهان😴 ببند و اجازه بده آرامش عمیق آسمان بر قلبت جاری شود.😌 امیدوارم خوابی به لطافت ابریشم و به عمق کهکشانها ببینی، 🌌جایی که هر ستاره،✨ نگهبان رؤیاهای شیرینت باشد. 🍩

فردا، با اولین پرتو خورشید🌅، انرژی و انگیزهٔ آن ستارهٔ درخشان در قلبت شعلهور شود🌠 تا هر قدمی که برمیداری🚶♀️، تو را به سمت موفقیتهای بزرگتر هدایت کند.. 🌟

شب همگی آرام خوابهای زیبا و جاذاب ببینی! 👋🌝"

دست از قضاوت همدیگه برداریم به قول مولانا: نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی . . .️ تو نه چنانی که منم، من نه چنانم که تویی تو نه برآنی که منم من نه برآنم که تویی من همه در حکم توام، تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم، من کم از آنم که تویی با همه ای رشک پری، چون سوی من برگذریباش چنین، تیز مران! تا که بدانم که توی دوش گذشتی ز درم، بوی نبردم ز تو من کرد خبر گوش مرا، جان و روانم که تویی چون همه جان روید و دل، همچو گیا خاک درت جان و دلی را چه محل، ای دل و جانم که تویی ای نظرت ناظر ما، ای چو خرد حاضر مالیک مرا زهره کجا، تا بجهانم که تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالله آشتی کنین،خودت پیش قدم شو،پسرا پرنسس شدن

مرسی گلم🩷

شدم هر چی پیام میدم سین نمیزنه حالا میشناسمش تا فردا پس فردا بعد چند روز جواب میده 😵💫😵💫

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱