2777
2789
عنوان

شب بخیر🙂🙃

94 بازدید | 7 پست

این لحظات سکوت شب، 🤫چشمهایت را بر جهان😴 ببند و اجازه بده آرامش عمیق آسمان بر قلبت جاری شود.😌 امیدوارم خوابی به لطافت ابریشم و به عمق کهکشانها ببینی، 🌌جایی که هر ستاره،✨ نگهبان رؤیاهای شیرینت باشد. 🍩

فردا، با اولین پرتو خورشید🌅، انرژی و انگیزهٔ آن ستارهٔ درخشان در قلبت شعلهور شود🌠 تا هر قدمی که برمیداری🚶♀️، تو را به سمت موفقیتهای بزرگتر هدایت کند.. 🌟

شب همگی آرام خوابهای زیبا و جاذاب ببینی! 👋🌝"

دست از قضاوت همدیگه برداریم به قول مولانا: نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی . . .️ تو نه چنانی که منم، من نه چنانم که تویی تو نه برآنی که منم من نه برآنم که تویی من همه در حکم توام، تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم، من کم از آنم که تویی با همه ای رشک پری، چون سوی من برگذریباش چنین، تیز مران! تا که بدانم که توی دوش گذشتی ز درم، بوی نبردم ز تو من کرد خبر گوش مرا، جان و روانم که تویی چون همه جان روید و دل، همچو گیا خاک درت جان و دلی را چه محل، ای دل و جانم که تویی ای نظرت ناظر ما، ای چو خرد حاضر مالیک مرا زهره کجا، تا بجهانم که تویی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ایشالله آشتی کنین،خودت پیش قدم شو،پسرا پرنسس شدن

مرسی گلم🩷

شدم هر چی پیام میدم سین نمیزنه حالا میشناسمش تا فردا پس فردا بعد چند روز جواب میده 😵💫😵💫

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱