2777
2789
عنوان

با چی چاق شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برگشت نداره قلابیش سردرد میاره و پوکی استخوان چطور نفهمیدی اصلش روش عکس چن تا میوه هست با هولو گر ...

چندتا خوردم فهمیدم اصل نیست دیگه نخوردم. مرسی عزیزم

من ۶ ماه هرکاری کردم وزن اضافه نمیکردم یعنی اصلا اشتهایی نداشتم که چیزی بخورم

تا اینکه این کار را رو کردم:

۱_ شب نهایت نهایت ساعت ۸:۳۰ شامت رو خورده باش تا صبحونه رو بتونی خوب بخوری

چون صبحونه خوشگل چاغت میکنه اما شام زیاد شکم میاره

۲_ قرص آهن و ویتامین دی خوردم

۳_ باشگاه رفتم برنامه حجم گرفتم

۴_ گوشت گوساله که سنش کم بود رو بعد باشگاه میخوردم یا دوتا تخم مرغ

۵_ ادویه و گرمی جات رو خیلی خیلی کم کردم

۶_ قند مصنوعی رو حذف کردم اونوقت بیشتر گرسنه میشدم

با این کارا توی پنج ماه رونام و باسنم خیلی قشنگ تپل شد کمرم یه سانت کم شد شکمم تغییر نکرد سینه ام هم یکم اضافه شد

اره میترسم بخاطر همین نمیخرم کاش یه قرص بی عوارض بود

سه قوطی گین اپ کودکان بگیر یه شیشه هم مخمر ابجو

اگه مشکل کلیه نداری ( از داروخانه)

روزی دوتا قرص مخمر بخور همراه صبحانه و نهار پشت بندش هم یک پیمانه پودر رو حل کن تو اب بخور پودر رو روزی سه وعده بخور

بعد یک ماه معده ات هم گشاد میشه حتی بعدش قطعم کنی باز وزن اضافه میکنی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

سودایی ها اشتها ندارن؟؟ منم بلغمم اشتها زیاد دارم نمیدونم چیکار کنم میخوام گشنم نشه

سودایی ها قدشون نهایتا ۱۶۰ هستش و لاغری مثل این دوستمون و افسردگی ممکنه داشته باشن پرخاشگر و....

از فست فود و غذای ترش و اینچیزا باید پرهیز کنن

برای بلغمی باید غذاهای سرد رو ترک کنید اگه نمیشه حتما مصلح استفاده کن.

میتونی قبل غذا خوردن دمنوش های گرم بخوری که معده گرم بشه.معده سرد که میشه اشتها بالا میره.من خودم مزاحم بلغمی هستش.

الان باز لاغر شدید؟چیکار کردین چاق شدین؟من گلکسی فت میخورم

وقتی آرامش داشته باشم و خیلی غذا بخورم یکم وزنم میره بالا حالا بازم لاغر شدم چون واسه کنکور میخونم استرس دارم یکم

تاثیری داشته تاحالا ؟ چقدر گرفتی ؟

وقتی آرامش داشته باشم و خیلی غذا بخورم یکم وزنم میره بالا حالا بازم لاغر شدم چون واسه کنکور میخونم ا ...

منم واسه کنکور میخونم،قبلا ۴۳ بودم با قد ۱۶۳

ولی الان دقیق نمیدونم فک کنم ۵۰ام

من سیب زمینی اب پز میخورم مداملاغر میشم که چاق نمیشم

سیب زمینی چاق نمی کنه

بلکه تبدیل به قند میشه ، و وارد ماهیچه ها میشه ، و ناب آوری برای کارهای سنگین را بالا میبرد

سیب زمینی معده را باز می کند و میزان دریافت کالری را بالا میبرد

ya-zahra

من سیب زمینی اب پز میخورم مداملاغر میشم که چاق نمیشم

از بس که اشتهای آدمو کور میکنه تا چند ساعت بعدش نمیتونی چیزی بخوری اونو ولش کن

تخم مرغ آبپز خیلی بهتره

یا در روز یه دونه کوچولو سیب زمینی رو بزا تو تستر یا هواپز تنوری بشه اینجوری کمتر معده رو پر میکنه

بد که نخوردی دیگه لاغر نشدی؟

نه ولی وقتایی که مریض میشم مثلا سرمامیخورم نمیتونم غذا بخورم یکم لاغر میشم بعد خوب میشم دوباره وزنمم خوب میشه

اگه به یه وزنی برسی بازم کم کنی رسیدن به اون وزن اخر راحتره تا بخوای برای اولین بار برسی