2777
2789
عنوان

سزارین

63 بازدید | 13 پست

بچه ها شنیدم یکی دوستانم دوقلو هم حامله بوده موقع سزارین بچه هاش میمیره چطور تو سزارین دوتا بچه بمیرن؟ گفتم شاید از قبل تو شکمت مردن گفت نه موقع دنیا اومدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا یه مشکلی بوده مال من تو دلم مرد با بند ناف😢

واییییی خدا

چند هفته علایم نداستی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
۳۸ هفته .روز قبل از نوبت سزارینم بود.

یا خداااا جقدر عم انگیز😢😢

علتش مشخص نشد .خودت فهمیدی .تکون نمیخورد؟هفته ۳۳استرس گرفتم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
یا خداااا جقدر عم انگیز😢😢علتش مشخص نشد .خودت فهمیدی .تکون نمیخورد؟هفته ۳۳استرس گرفتم

نه عزیزم نترس.بچه من مال این دنیا نبود وگر نه میموند.بند ناف رفت زیر سر بچه خونرسانی راقطع کرد.یه اتفاق کاملا اورژانسی بود.انشالله بچتو به سلامتی بغل میکنی .بهش فکرم نکن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نه عزیزم نترس.بچه من مال این دنیا نبود وگر نه میموند.بند ناف رفت زیر سر بچه خونرسانی راقطع کرد.یه ات ...

ممنون عزیزم. ان شالله خدا برات جبران کنه .منم سابقه ایست قلبی سقط دارم .توکل بخدا