بچه ها شنیدم یکی دوستانم دوقلو هم حامله بوده موقع سزارین بچه هاش میمیره چطور تو سزارین دوتا بچه بمیرن؟ گفتم شاید از قبل تو شکمت مردن گفت نه موقع دنیا اومدن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
احتمالا یه مشکلی بوده مال من تو دلم مرد با بند ناف😢
واییییی خدا
چند هفته علایم نداستی
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
نه عزیزم نترس.بچه من مال این دنیا نبود وگر نه میموند.بند ناف رفت زیر سر بچه خونرسانی راقطع کرد.یه اتفاق کاملا اورژانسی بود.انشالله بچتو به سلامتی بغل میکنی .بهش فکرم نکن.
پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.