بچه ها شنیدم یکی دوستانم دوقلو هم حامله بوده موقع سزارین بچه هاش میمیره چطور تو سزارین دوتا بچه بمیرن؟ گفتم شاید از قبل تو شکمت مردن گفت نه موقع دنیا اومدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالا یه مشکلی بوده مال من تو دلم مرد با بند ناف😢
واییییی خدا
چند هفته علایم نداستی
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
نه عزیزم نترس.بچه من مال این دنیا نبود وگر نه میموند.بند ناف رفت زیر سر بچه خونرسانی راقطع کرد.یه اتفاق کاملا اورژانسی بود.انشالله بچتو به سلامتی بغل میکنی .بهش فکرم نکن.
پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.