2777
2789
پولداره و زرنگ مرتیگه اشغال

تنها کسی که توی فامیل داشتیم دایی مادرم بود ازاون مدل بی رحما که اولی اَه اَه بود دومی به به.دیگه اصلا ندیدم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه زن اولم گناه داره کاش خودش واصل درک بشه

بخدا به این وقت اذان من یکی حاضرم بمیرم و چنین روزیو نبینم.... خیلیم نگران بچه هامم بعد از خودماا ولی حس میکنم بعد از چنین اتفاقی من هم مادر خوبی نخواهم بود بی عصاب وحشی و افسرده ...مادر نمیشه که دیگه

وای خدا ....الان طفلی بچه هاشم ناراحت میشن دیگه خاک توسرش کنم الان باید فکر خوشبختی بچه هاش باشه رفته خوشگذرونیicon همیشه ما خانوما پای زندگی وبچه ها ومسئولیتمون میمونیم توهرشرایطیicon

آره برادرشوهرم دوماه عقد بود دختره ول کرد طلاق داد زن دوم گرفت بازن دومش خوشه.

مرد دوزنه با مردی که زن دوم گرفته فرق میکنه عزیزم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
جدی تعریف میکنی

چه تعریفی بالام جان

یه فامیلی داشتیم همسایه بودیم

خانومه و آقاهه لیلی و مجنون

چند تا بچه داشتن

زد به سرشون خونه شونو عوض کنن، خونه ی جدید یه خانم بیوه همسایه شون بود نشست زیر پای آقاهه تا زنش شد

چند تا هم اون بچه داشت

زندگی شون خیلی سخت شد همش جنگ و دعوا

بچه ها بزرگ شدن سه تا دخترا ازدواج کردن یه پسر نخبه داشت بهترین دانشگاه درس خوند جای عالی استخدام شد

ولی جدیدا شنیدیم معتاد و درب و داغون شده پسرشون

اره... تو فامیلای خانم عموم،یه مرده است دوتا زن داره. زن اولشو خیلی اذیت کرده زن دوم گرفته،تمام اموالشم به نام پدر مادر و خواهرش کرده که زن اولش نتونه بره دنبال مهریه و حق و حقوقس،رچه بزرگم داره. خانواده مرده هم نه تنها با این قضیه مسکلی نداستن که با عروس جدزده( زن دوم مرده) اومده بودن عروسی. یعنی ادم شاخ در میاره از بعضیا

اره... تو فامیلای خانم عموم،یه مرده است دوتا زن داره. زن اولشو خیلی اذیت کرده زن دوم گرفته،تمام اموا ...

موندم اون دنیا جواب خدا رو چی میخوان بدن چی میشه که به یکی اینقد ظلم میکنن آخهicon