2777
2789
عنوان

ماه رمضان🌙📿

95 بازدید | 12 پست

امیدوارم تو این ماه بهترین اتفاقات براتون پیش بیاد و کارای خوبی که تو این ماه انجام میدین باعث بشه به خدا بیشتر از قبل نزدیک بشین. 🌱🤲

اگه شرایطش رو دارین از فقرا و نیازمندان یادتون نشه .تو این شرایط سخت اقتصادی خیلیا هستن که چند وقته غذای درست و حسابی نخوردن ،حتی با بردن یک وعده غذا و شاد کردن دلشون باعث شاد شدن خودتون تو این دنیا و هم آخرت بشین .🪽🌷

💚💚التماس دعا رفقا💚💚

و خدا را در اوج ناامیدی حس کردم....

تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون🥹😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون لاغرم و سرکارو دانشگاه میرم میگن نگیر نمیدونم چیکار کنم با چ دعایی حاجت روا بشیم

اشکالی که نداره وقتی شرایطش رو نداری بهت واجب نیست که بگیری . خود خدا اینقدر سخت نمیگیره.

سوره یس رو زیاد بخون و واقعه🌸

و خدا را در اوج ناامیدی حس کردم....