دست از قضاوت همدیگه برداریم به قول مولانا: نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی . . .️ تو نه چنانی که منم، من نه چنانم که تویی تو نه برآنی که منم من نه برآنم که تویی من همه در حکم توام، تو همه در خون منی گر مه و خورشید شوم، من کم از آنم که تویی با همه ای رشک پری، چون سوی من برگذریباش چنین، تیز مران! تا که بدانم که توی دوش گذشتی ز درم، بوی نبردم ز تو من کرد خبر گوش مرا، جان و روانم که تویی چون همه جان روید و دل، همچو گیا خاک درت جان و دلی را چه محل، ای دل و جانم که تویی ای نظرت ناظر ما، ای چو خرد حاضر مالیک مرا زهره کجا، تا بجهانم که تویی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه همجنس گران این جمله تو تایپک هست عینک بزن بخون دوباره متن تایپکتو
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
خدایا من نمیدونم تو چرا با هر فرد کم عقلی بحثت میشه دختر؟ 🤦ولش کن جوابشو نده چرا اهمیت میدی اصلا؟
😔🤣🤣وای سیسی جنگیم دیگه یهو عصبی میشم
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
اگه من احمق پس تو چقدر خری تو تاپیک من نظر میدیجمع بستم به تو که نبستم
نفرمایید به دراز گوشی شما نیستم