2777
2789
عنوان

همجنسگرایی

909 بازدید | 40 پست

زمونه برعکس شده هرجا میرم همه همجنس گران یعنی بجای اینکه پسر درخواست بده دختر درخواست میده بعد بهشونم بر میخوره بگی این چه کاره کثیفیه

چند روز پیش رفته بودم دبیرستانم سر بزنم به معلمم میگفت زنگ پیش مچ یه دو نفرو گرفتن که تو کلاس خالی خلوت کرده بودن🤯🤯

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

حالا جمع نبند ما که تمایل عادی هم نداریم 🤝😔

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه