کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همجنس گرایی ی گرایشه میشه تا اخر عمر مثلا عاشق همجنس بشی بهش خیانتم نکنی
باید درکشون کنیم
گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن؛به رفتن که فکر میکنی اتفاقی میافتد که منصرف میشوی، میخواهی بمانی رفتاری میبینی که انگار باید بروی و این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است! خدا تو ب من ی مرگ سریع و آسون بدون دردسر برا پسرم بدهکاری
دیگه فکر نکنم جزیره هم انقدر پیشنهاد... زیاد بوده باشه
همه به شما پیشنهاد میدن 🙄
🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد