2821
2789
تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل ...

چشم عشقم اگه رفتم حتماااا

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧ساعت1

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ان شاالله ب هرچی ک میخای برسی

من قهرممم

پس من چییی

آدمهایی که دوستشون داری، تا وقتی خودشون بقیه نشن، نمیفهمن چقدر برای بقیه دست نیافتنی ای!شاید رفتارم تلخ باشه ولی خب، شکلات تلخم #طرفدارای خودشو داره🎀️عاشق لحن حرف زدنم تو عصبانیتم؛ انرژی زنانه صفر، قدرت تخریب صد🎀💅🏻️‏-از دختر چشم ابرو مشکی کمر باریک انتظار اخلاق نبایدداشت. هی میبوسمت میذارمت کنار میای میگی یه بوس دیگه 💋 :)‏️

عه ماهم قرارشد عید بریم چی میگن مگه

التماس دعا دارم عزیزم😍❤️

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

جنگ ایران و آمریکا؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هیچی نمیشه عزیزم این حرفا خیلی وقته هست تو استرس نگیر

امیدوارم به خوشی و سلامتی برین بیاین❤️

سلام مخصوص مارو هم برسونین التماس دعا😍

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

هیچ خبری نیس ما خوزستانیم اگه چیزی بشه اول ما صدمه میبینیم خو اینا همش شایعه ای کاروان ها عادی دارن میرن هیچ مشکلی هم ندارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم