2777
2789
هیچ خبری نیس ما خوزستانیم اگه چیزی بشه اول ما صدمه میبینیم خو اینا همش شایعه ای کاروان ها عادی دارن ...

والا هی دست دست میکنن اوکی نمیکنن

دلم داره پر میزنه برا کربلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنهمنم اگه رفتم تو حرم امام حسین حتما از شما عزیزدلم یاد میکنم ❤️❤️❤️❤️🫶🏼😘💞

قربوووووونت

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

والا هی دست دست میکنن اوکی نمیکنن دلم داره پر میزنه برا کربلا

اصلا میان تو پاک کن خیلی زیاد ت معنوی خوبیه بهترین سفر عمرم بود الان یکی بهم بگه بریم آماده میشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دستت درد نکنهمنم اگه رفتم تو حرم امام حسین حتما از شما عزیزدلم یاد میکنم ❤️❤️❤️❤️🫶🏼😘💞

لیلی جان عزیزم اگه رفتی مارو هم دعا کن انشالله رفتی روبروی ضریح قمرینی هاشم نماز بخون دعامون کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم تورو خدا برا پسرم ابوالفضل دعا کن شفا بگیره هشت سالشه😔😔

چشم چشم گلم

ان شاالله پسرعزیزت خیلی زود سلامتی کاملشو ب دس بیاره ب حق امام حسین

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

لیلی جان عزیزم اگه رفتی مارو هم دعا کن انشالله رفتی روبروی ضریح قمرینی هاشم نماز بخون دعامون کن

فدات عشقم

ب روی چشم ب شرط لیاقت حتما دعاگوی شماعزیزدل هستم💗💋🫂

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

ان شاالله شماهم برسی ب آرزوهای قشنگت عشق🫂

🫂🤍فداتشم کــــــ

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`