2777
2789
عنوان

ترک پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 55 پست

ببین ترک های قدیمی رو باید از بین ببری

بعدش مرتب دمپایی رو فرشی بپوشی

من یه بار رفتم پدیکور کف پا خوب بود ولی بعد 1 ماه دوباره ترک های ریز برگشتن. خودم یه رنده پا خریدم. هفته ای یکی دوبار استفاده میکنم قشنگ پوست های مرده میرن. بعد میرم حموم و بعدش کرم میزنم. خیلی پاهام بهتر شده. اصلا ترک نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بگی من امتحان کردم فایده نداشت فقط یه روزتصمیم گرفتم دیگه نکنمشون..خیلی بهترشد ولی چون خونه موکت کامل ازبین نرفت اما واقعا بهترشد..

شماهم سعی کن زیاد دستکاری نکنی واینکه مثلا دستشویی یاحمام میری باپای خیس توخونه راه نرو..

روزا دمپایی بپوش شب موقع خواب با روغن دنبه یا کرم ترک پا سی گل چرب کن جوراب بپوش صبح بیدار شدی برو با آب ولرم و شامپو بچه بشور اومدی بیرون بار دمپایی بپوش تا شب یک هفته اینجوری کن خوب میشه انشالله

ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدمها ⁦⁦:⁠-⁠)⁩

روتین داشته باش تا یکم بهتر شه هفته ای یکی دو روز.توی کوکتل بذار پاتو بعدش سنگ پا بزن قبل خواب هم کرم ترک پای کامان بزن بذار تو مشما وقتی ان شالله خوب صد دیگه روفرشی جوراب طوری پات کن هر وقت میتونی کرم کامان رو هم بزن

ولی طب سنتی هم باید بری درمان شی از ریشه

از حموم دراومدنی با تیغ کُند شده بکش کف پات پینه هاش بریزه مواظب باش نبری پاتو بعدش وازلین بزن . هر روز و شب وازلین بزن و حتما دمپایی بپوش تو خونه بخاطر سابیده شدن به فرشه که پینه میزنه اینکارو بکن دیگه پینه نمیبینی من از همه بدتر بودم الآن خوب شده