2777
2789
عنوان

ترک پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 49 پست

نوره بزار کف پات،وقتی گذاشتی روش رو پاکت فریزربکش و جوراب پات کن و بزار بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه بعد با سنگ پا قشنگ بسابش و خشک کن و وازلین بزن کف پات رو

بهت قول میدم بعده۴یا۵باراستفاده کلا ترک پات ازبین بره

البته باره اول دوم یکم درد میگیره که طبیعیه چون ترک داره و میره بین ترکا

یه خانمی تو نی نیسایت گفت،تو حمام گذاشت پاشو تو تشت تا خیس بخوره،بعد ژیلت کند به پاشنه ش کشید تا پوست های مرده کنده شد،درد هم نداره،من امتحان کردم،ولی وقتی برطرف شد،باید مراعات کنی،حتما دمپایی روفرشی بپوشی که دوباره ترک نخوره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حتما دوست بدنت خشکه

یه شب درمیون باید کرم بزنی، توی خونه هم دمپایی روفرشی و جوراب

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سوهان برقی بخر استفاده کن بعدش کرم ترک پا کامان بزن

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

من بخاطر کمبود منیزیم ترک پا داشتم و زیاد هم روی موکت راه میرفتم بخاطر کارای خونه ، از وقتی که منیزیم میخورم و استراحت میکنم خوب شدن پاهام

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

برو پدیکور هر ماه

بهت کرم و اینا معرفی کنه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

هر چی زدم تا قطع کردم دوباره روز از نو پدیکور کسی رفته تاثیر داشته ؟هزینش چقدر بود چند باره درد نداش ...

پدیکور عالیه تو همون جلسه کف پا عین نوزاد میشه اصلا عجیبه

امااااااا اگر مرتتتب کرم نزنی صندل و جوراب پات نکنی بدتر از قبل میشه چون انگار حساس شده

هزینه ش هم بستگی به جایی داره که میرید و موادی که استفاده میکنه و ....

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم