2777
2789
عنوان

نذر و دعا❤️

134 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گلم

من نذر کرده بودم اگر حاجت روا شدم چند تا ختم و روش که تا الان جواب گرفتم رو بهتون بگم زیاد زمان نمیبره خوندش:

❤️نذر برای حضرت رقیه: اولیش اینکه ۱۴ تا(عدد ایجاد اسم رقیه) گل سر هدیه بدید به دختر بچه ها حالا کش مو گیره کلیپس هرچی که بود اخه دختر بچه دوست دارن...

دوم ۱۴ هزار صلوات نذر کنید و هدیه بدید به رقیه خاتون

سوم یه مبلغ پول که عدد چهارده داخلش باشه مثل ۱۴ هزار تومن ۱۴۰ هزار تومن یک میلیون و چهارصد هزار تومن هر مبلغی که در توانتون هست

چهارم یک حمد ۱۱ تا توحید ۱۱ تا اعلی و صد صلوات هدیه کنید به رقیه خاتون و حاجتتون رو بخواهید🌹

❤️ختم های زیارت عاشورا: چله زیارت عاشورا بخونید و از طرف شهید نوید صفری به اربابشون اقا امام حسین هدیه کنید ( وصیت نامه این شهید رو بخونید متوجه میشید چقدر مجربه)

زیارت عاشورا بخونید و به سید مجتبی علمداری هدیه کنید و این شهید والا مقام رو به مادرشون فاطمه زهرا و جدشون اقا امام حسین قسم بدید ( اگر درباره زندگینامه شهدا بخونید بهتر میتونید توسل کنید)

❤️ختم صد آیه قرآن؛ قرآن رو برمیدارید و شانسی یه صفحه از آن را باز میکنید و از صفحه ای که باز شده میخونید تا صد ایه بشه بعد از تمام شدن صد ایه دست های خود را بالا میبرید و هفت مرتبه یا الله میگید سپس حاجت خود را از خدای متعال بخواهید بعد از گفتن حاجت ۴۰ مرتبه صلوات ختم کنید.

❤️نذر مادر حضرت عباس: با دل شکسته و دل گریون هر چقدر ک میتونید خانم املبنین رو به این صورت صدا میزنید( یا املبنین دخلیم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو بر ندارم) و میتونید جز ۳۰ قرآن یا اینکه ۱۰۰ حمد بخونید و به ایشان هدیه کنید.

انشالله که حاجتروا باشید سوالی داشتید من در خدمتم🌹 فقط با اطمینان بخونید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم من از همشون حاجت گرفتم ولی نمیدونم الان یه مدت هست که هرچی خدارو صدا میزنم جوابی نمیگیرم ح ...

ان شاءالله بزودی دوباره حاجت رواشی عزیزم

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

حاجت محال دارم کدوم و بگم هرچند ناامیدم

عزیزم نگو حاجت محال چون هیچی چیزی برای خدا محال نیست اینجوری شما کفر میگی یعنی قدرت خدارو دست کم گرفتی اخه میدونی یه برگی هم که از درخت میریزه کار خداست پس اول از همه ایمانت رو درست کن و بخدا باور داشته باش.

اما اگر حاجتت خیلی مهمه میتونه چله زیارت عاشورا به روش حق شناس رو بزاری اگر دفعه اول نشد دوباره بزار باز اگه نشد دفعه سوم بزاری حتما میشه❤️

چجوری حاجت میگیرید فکر کنم خدا خیلی شما رو دوست داره هرچی صداش میزنم بی فایده ست

نه قربونت برم اینجوری نگو ما همه بنده خدا هستیم خدا حواسش به همه ما هست بازم میگم هیچ برگی بدون اذن خدا از درخت نمی افته شما فقط اگر ختمی میخونید یا نذری انجام میدید به بعدش فکر نکنید با ایمان قلبی بخونید و مطمئن باشید.

نه قربونت برم اینجوری نگو ما همه بنده خدا هستیم خدا حواسش به همه ما هست بازم میگم هیچ برگی بدون اذن ...

نمیدونم واقعا دیگه بریدم باز میگم هر چی خدا بخواد

باشرف زندگی کن باشرف بمیر، سکوت در برابر درد این سرزمین، خیانته.

عزیزم نگو حاجت محال چون هیچی چیزی برای خدا محال نیست اینجوری شما کفر میگی یعنی قدرت خدارو دست کم گرف ...

درسته عزیژم اخه خ ناامیدم خیلی

یکبار ی خانمی به نیابت از من خوند حالا نمیشناختمش اما خب حاجت نگرفتم خودمم سختمه نمیدونم چیکار کنم

به امید رسیدن به دو تا 

راستش یه دوتا دیگه ختم هم بود که فراموش کرده بودم:

❤️حروف ابجد اسم حضرت زینب ۶۹ هست من یروز که خیلی حالم بد بود اول نشستم با ایشون حرف زدم اشک ریختم به برادرشون حسین قسم دادم شروع کردم به صلوات فرستادن( فکر کنم کامل یادم نیست) و بعد گفتم اگر حاجتم رو گرفتم ۶۹ تا زیارت عاشورا میخونم و ثوابش رو به این بانوی بزرگوار هدیه میکنم بخدا قسم همون روز در عرض ۳ یا ۴ ساعت جواب گرفتم...

❤️یکی دیگه هم بود که چند بار حاجت گرفتم از ایت الکرسی میرفتم بالا پشت بوم و زار میزدم و گریه میکردم شروع کردم به خوندن ایت الکرسی یه تعداد صد تا و به هر ده تا که میرسید حاجتم رو میگفتم اینم همون روز حاجت گرفتم