سلام دوستان گلم
من نذر کرده بودم اگر حاجت روا شدم چند تا ختم و روش که تا الان جواب گرفتم رو بهتون بگم زیاد زمان نمیبره خوندش:
❤️نذر برای حضرت رقیه: اولیش اینکه ۱۴ تا(عدد ایجاد اسم رقیه) گل سر هدیه بدید به دختر بچه ها حالا کش مو گیره کلیپس هرچی که بود اخه دختر بچه دوست دارن...
دوم ۱۴ هزار صلوات نذر کنید و هدیه بدید به رقیه خاتون
سوم یه مبلغ پول که عدد چهارده داخلش باشه مثل ۱۴ هزار تومن ۱۴۰ هزار تومن یک میلیون و چهارصد هزار تومن هر مبلغی که در توانتون هست
چهارم یک حمد ۱۱ تا توحید ۱۱ تا اعلی و صد صلوات هدیه کنید به رقیه خاتون و حاجتتون رو بخواهید🌹
❤️ختم های زیارت عاشورا: چله زیارت عاشورا بخونید و از طرف شهید نوید صفری به اربابشون اقا امام حسین هدیه کنید ( وصیت نامه این شهید رو بخونید متوجه میشید چقدر مجربه)
زیارت عاشورا بخونید و به سید مجتبی علمداری هدیه کنید و این شهید والا مقام رو به مادرشون فاطمه زهرا و جدشون اقا امام حسین قسم بدید ( اگر درباره زندگینامه شهدا بخونید بهتر میتونید توسل کنید)
❤️ختم صد آیه قرآن؛ قرآن رو برمیدارید و شانسی یه صفحه از آن را باز میکنید و از صفحه ای که باز شده میخونید تا صد ایه بشه بعد از تمام شدن صد ایه دست های خود را بالا میبرید و هفت مرتبه یا الله میگید سپس حاجت خود را از خدای متعال بخواهید بعد از گفتن حاجت ۴۰ مرتبه صلوات ختم کنید.
❤️نذر مادر حضرت عباس: با دل شکسته و دل گریون هر چقدر ک میتونید خانم املبنین رو به این صورت صدا میزنید( یا املبنین دخلیم درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم دست از تو بر ندارم) و میتونید جز ۳۰ قرآن یا اینکه ۱۰۰ حمد بخونید و به ایشان هدیه کنید.
انشالله که حاجتروا باشید سوالی داشتید من در خدمتم🌹 فقط با اطمینان بخونید