2821
2789
عنوان

بهم برخورد 😕😂

282 بازدید | 32 پست

مشاور قبلیم گهگاه پیام میده و راجب وضعیتم اینا میپرسه دیروز پیام داده بود گفت امتحانات میان ترم ارزش ندارن فلان گفتم نرم صفر نمیدن گفت ولم کن تروخدا😐😂😒

من یگم زیادی حساسم بهم برخورده ولی تا به حال ازش چنین رفتاری ندیده بودم تعجب کردم خب مرد مومن خودت پیام میدی دیگه این چ رفتاریه

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیزی نگفته ک

اره من حساسم😂

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

مشاور سابق چی میگه دیگه

من که بعد کنکور مشاور و تمام استادامو آنفالو ریموو کردم🫤

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

وا.چیزی نگفته که 😐

میدونم من حساسم 😂

داداش ایشون خوبه من مشاور داشتم راجب لباسامم نظر میداد

😂😂😂وای:))) چی میگف مثلا

باهات احساس راحتی کرده حساس نشو😂

😂😂از شانس منم وقتی حالم بد بود دیدم اصلا خیلی؟بهم برخورد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792