2777
2789
عنوان

بهم برخورد 😕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
فقط در حد یه مشاور اجازه بده بهت پیام بده نه بیشتر

اره دقیقا فقط درحد مشاوره برا همین تعجب کردم ی دفعه اونطوری گفت

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاور سابق چی میگه دیگهمن که بعد کنکور مشاور و تمام استادامو آنفالو ریموو کردم

😂😂نه منم میکنم فعلا کنکورم و ندادم و ایشون دو ماه مشاورم بودن بعد لغو کردم واسه همون

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

ولم کن تر خدا یعنی بی خیال چقدر سخت می گیری الان چیش بهت برخورده؟!

😂😂روانی ام

سعی کن نباشی انقد ادمای جور واجور قراره ببینی و چیزای مختلف بشنوی ک اب دیده بشی اینجوری خودت تو جامع ...

حتما سعی میکنم مرسی از حرفات مهربون🩷

چندباری اتفاقی رنگ لباسامون یکی شد میگفت اوههه ست کردی یه بارم بند پالتوم یکم سفت بود گفتش اونو شل ب ...

😂😂😂وای:))) پس صد رحمت به این

راست میگه وقتت رو حروم نکن نمره مستمر هیجای زندگیت ب کارت نمیادفقط نهایی مهمه وسلام

من میگفتم ی دفعه صفر میدن تر میزنه تو سالیانه ام واسه همون

مرسی گل

عین منی باید یکی اینو به منم بگه منم حساااااس

😂😂😂ناز نازی شدیم رفت