2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ندارم ولی برا خودم هنوز عقدم هیییییییییییییچ غلطی نکرده ینی حتی حسرت کوچیک ترین چیزا رو دلمه خیلییییی سرد باهاش رفتار میکنم بود نبودش یکیه ماهی یکبار به زور میرم اونطرف

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

شوهرتم پولی خرج نکرده؟

شوهرمم درحدتوانش انجام داده ولی ازاول ازدواج انگارخانواده ندارن یه تیکه طلاهم برام نگرفتن حتی پاگشامم نکرد مادرشوهرم

مگرمیشوددلی رابشکنی ودلت شکسته نشود؟؟!!!

شوهرتم پولی خرج نکرده؟

نه شوهرم عالیه خداروشکر ولی مادرش نه جهاز نه عروسی نه ذوق برای مراسم هیچی نداشت و ندارع تازه شوهرمم هزینه میکنه موش میدوونه ،مثلا عقدم فقط رفت آرایشگاه و رقص نه دیگه فکر مهمونا نه فکر مراسم نه اسپندی نه سبزی نه رسیدگی،الانم عروسیمه اومد جا اینکه پول داره قرض بده بهمون برا خونه طلاها مو خرید کرد دستش 🥲

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز