2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست
من میترسم از این که اون بخاد من مث ی ادم ۳۳ ساله رفتار کنم چون بالاخره خودش ی دهه با من فرق داره منم ...

حق داری ببین اگر ما بقی شرایطش اوکیه ی مدت باهاش ارتباط بگیر ببین روحیش چطوره چون واقعا روحیه و اخلاقش مهمه خیلی مهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم همیشه دوست داشتم اختلاف سنی همون ۴ سال باشه نهایتا نمیدونم چرا سن بالاها میان واسم🤣برا همون ...

چون هم دوره ای های اونا دیگه دختر مجرد زیاد نمونده واسه همین اکثرا این طوری میشه😂

کارمنده تو اصفهان ولی اصالتا برا شهر خودمونه تازه اونجا استخدام شده مادرش هم گف معلوم نیس بتونه انتق ...

بنظرم به درد نمیخوره تا این سن به جای خاصی نرسیده شرایط استثنایی نداره که بخوای یه چیزهایی رو نبینی

راهشم که دوره

اگه خودت از ظاهرش و شرایطش خوشت میاد باهاش آشنا شو

انتقالیم فراموش کن دو نفر از اشناهای من با امید انتقالی ازدواج کردن یکیش طلاق گرفته یکی دیگشم شوهرشو ول کرده اومده همین شهر ما خونه گرفته زندگی میکنه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
اره شوهرم قیافش و هیکلش خوبه

برا منم خدایی اینا مهمه ولی مثلا میبینی یا قیافه ندارن پول دارن و اخلاق یا قیافه دارن و اخلاق دارن پول ندارن یا فقط قیافه دارن پول و اخلاق صفر😂چقدر ازدواج سخته خدایا😥

بنظرم به درد نمیخوره تا این سن به جای خاصی نرسیده شرایط استثنایی نداره که بخوای یه چیزهایی رو نبینیر ...

اره انتقالی که خودمم میدونم بعیده بگیره بیاد بیشتر سر سن و قیافه الان دودلم گفتم حالا برم بببینمش ی جلسه اگه قیافش و طرز فکرش اوکی بود که هیچی اگه نه که دیگ ادامه نمیدم

خیلی عزیزم ولی بدون اخلاق و اینکه سالم باشه از قیافه مهم تره

اره ولی خب من خاستگار قبلیمو سر هیچی پروندم الان سر اون خیلی ناراحتم ۳ روز باهاش حرف زدم بعد الکی الکی ردش کردم خیلیم اخلاقش خوب بود دوست دارم دوباره اون برگرده😥

اره ولی خب من خاستگار قبلیمو سر هیچی پروندم الان سر اون خیلی ناراحتم ۳ روز باهاش حرف زدم بعد الکی ال ...

بهش پیام بره به ی بهانه که خوبی چیکار میکنی ازدواج نکردی اگر آدم خوبی باشه ارزش داره تو دلت نمونه یوقت بعدا خودتو سرزنش بکنی

اره انتقالی که خودمم میدونم بعیده بگیره بیاد بیشتر سر سن و قیافه الان دودلم گفتم حالا برم بببینمش ی ...

قیافه مهمه اگر خوشت نیومده به دردت نمیخوره با سن و شرایطی که داره باید علاقه تو رو نگهداره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
بهش پیام بره به ی بهانه که خوبی چیکار میکنی ازدواج نکردی اگر آدم خوبی باشه ارزش داره تو دلت نمونه یو ...

وای میدونی من خیلی غرور دارم الان حس میکنم پیام بدم غرورم له میشه فقط الان دست به دعا برداشتم که خودش برگرده😅