2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست
شاید میخواسته ضایع نشه اینو نوشته باز خودت بودی من بودم اگه خیلی بهش فکر میکردم و مطمین بودم جوابم م ...

اره من خیلی بش فک میکنم ولی همین غرورم نمیزاره یا از واکنشش میترسم چقدر بده ادم اینطور باشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من خیلی بش فک میکنم ولی همین غرورم نمیزاره یا از واکنشش میترسم چقدر بده ادم اینطور باشه😑

مطمئنی این بار واقعا جوابت مثبته؟ اگه هست اصلا غرور نمیخواد

اون یک بار پیشنهاد ازدواج داده غرور نداشته؟

تو ازدواج و بحث زندگی دو نفر غروری وجود ندارع

باشه

مطمئنی این بار واقعا جوابت مثبته؟ اگه هست اصلا غرور نمیخواد اون یک بار پیشنهاد ازدواج داده غرور نداش ...

بببین قیافه و اینا نداره من فقط از نظر فکری خیلی مورد پسندم بود تازه اونم باید بیشتر بشناسی فقط در حد حرف زده

بببین قیافه و اینا نداره من فقط از نظر فکری خیلی مورد پسندم بود تازه اونم باید بیشتر بشناسی فقط در ح ...

بنظرم قیافه هم خیلی مهمه و کشش جنسی واقعا تاثیر داره

من خودم به قیافه خیلی اهمیت میدم ، توام اینطوری باش

اگه از نظر چهره ازش خیلی سرتری و میدونی خواستگار بهتری میاد صبر کن

چند سالته؟

باشه

بنظرم قیافه هم خیلی مهمه و کشش جنسی واقعا تاثیر داره من خودم به قیافه خیلی اهمیت میدم ، توام اینطوری ...

من ۲۶ سالمه

اره منم قیافه مهمه واسم ولی خب اخلاق بیشتر برام مهم تره چون دیدم اونایی که اخلاق رو ترجیح دادن چقدر ارامش و رفاه دارن

من ۲۶ سالمه اره منم قیافه مهمه واسم ولی خب اخلاق بیشتر برام مهم تره چون دیدم اونایی که اخلاق رو ترجی ...

سنت هم آخه زیاد نیست عزیزم کلی موقعیت پیش رو داری

اگه از نظر مالی و شغلی و خانوادگی خیلی پرفکته ، خب قبول کن

الآنم پیام دادی مستقیم نگو جوابم مثبته که پرو بشه

بگو من اون تایم حالم خوب نبود و تصمیماتم دست خودم نبود

الان باز دلم میخواد یکی دو هفته باهم صحبت کنیم و فرصت بدیم بهم و اگه خواستیم ازدواج کنیم همین

باشه

سنت هم آخه زیاد نیست عزیزم کلی موقعیت پیش رو داری اگه از نظر مالی و شغلی و خانوادگی خیلی پرفکته ، خب ...

بببین مثلا تو ی سری چیزا اختلاف داشتیم مثلا تو بحث پوشش میگف دوس ندارم سرت لخت باشه ولی باز با اعتقادات من کاری نداشت میگف دوس داری نماز بخون دوس داری نخون

بببین مثلا تو ی سری چیزا اختلاف داشتیم مثلا تو بحث پوشش میگف دوس ندارم سرت لخت باشه ولی باز با اعتقا ...

اون الان این حرفارو زده زنش که بشی فکر کنم دوباره بخواد گیر بده من خودم ترجیحم آدم آزاده چون خودمم آزادم و اصلا شال سر نمیکنم

ولی خب تفاوت فرهنگیتون تا شدن بالا نیست میشه یه کاریش کرد

باشه

اون الان این حرفارو زده زنش که بشی فکر کنم دوباره بخواد گیر بده من خودم ترجیحم آدم آزاده چون خودمم آ ...

نه اونقدر فک نکنم بخاد گیر بده چون اگه اینطور بود میگف مثلا تو باید اینطوری باشی و اینا

خب موندم چطور بش پیام بدم ک ضایع نشم

هر لحظه ممکنه جنگ بشه ، پیام بده رو دلت نمونه 😁

اگه از شخصیتش خبر داری و میدونی خوردت نمیکنه بنویس

سلام حالتون خوبه ؟

میخوام ی مسئله ای رو باز کنم

اون تایمی که بهتون جواب منفی دادم تخت تاثیر حال روحی و جسمی بدم بود

رفتارم بچگانه بود و الان میخوام بدونم فرصتی هست که چند روزی باهم صحبت کنیم و ببینیم میتونیم باهم آینده ای داشته باشیم یا نه؟

باشه

هر لحظه ممکنه جنگ بشه ، پیام بده رو دلت نمونه 😁اگه از شخصیتش خبر داری و میدونی خوردت نمیکنه بنویس س ...

وای نمیدونم چرا حس میکنم خرد میشم

چی میشه خود خرش پیام بده🥲😂