2777
2789
عنوان

خاستگار

165 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من چند وقت پیش ی خاستگاری برام اومد ولی چون مریض شده بودمو واسترس و اینا زیاد داشتم ۳ روز باهاش حرف زدم بعدم الکی ردش کردم ولی الان پشبمونم مث چی به نظرتون دوباره برمیگرده یا نه😥همونجاهم دودل بودم که ردش کنم یا نه قیافه زیاد نداش ولی از نظر فکری خیلی به من نزدیک بود الان شب و روز فکر میکنم چرا ردش کردم😥چکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش اکثرا همینه تنها نیستی تو پشیمونی اکثرا رد میکنن بعد پشیمون میشن.

بببین من این مورد رو واقعا الکی الکی رد کردم البته نمیدونم همه اولش حرفا قشنگ میزنن تا به عمل برسه خیلیه ولی الان خیلی ناراحتم نمیدونمم چکار کنم😥تمرکزم بهم ریخته

بببین من این مورد رو واقعا الکی الکی رد کردم البته نمیدونم همه اولش حرفا قشنگ میزنن تا به عمل برسه خ ...

نگران نباش اگه کاری از دستت بر نمیاد خودتو اذیت نکن البته حق داری پشیمونی خیلی بده آره اولش حرفا قشنگه شناخت بعد حرفای قشنگه که به وجود میاد.بهترینا برات

اخه روم نمیشه چی بگمم فک میکنم غرورم له میشه😥

رو نمیخواد که عزیز دلم ، ایشون خواستگار تو بوده و قرار بوده با توافق رسیدید با هم زن و شوهر بشید !

الآنم بهش پیام بده و بگو فرصتی دارم دوباره بهت فکر کنم ؟ اون تایمی که جواب منفی دادم حالم خوب نبود

باشه

رو نمیخواد که عزیز دلم ، ایشون خواستگار تو بوده و قرار بوده با توافق رسیدید با هم زن و شوهر بشید ! ا ...

اگه بگه که من با کسی دیگم چی😥

بعدم من وقتی باهاش تموم کردم نوشتم ما از نظر معیارها باهم فرق داریم اونم نوشت اره فرق داریم😑

اگه بگه که من با کسی دیگم چی😥بعدم من وقتی باهاش تموم کردم نوشتم ما از نظر معیارها باهم فرق داریم او ...

شاید میخواسته ضایع نشه اینو نوشته

باز خودت بودی

من بودم اگه خیلی بهش فکر میکردم و مطمین بودم جوابم مثبته بهش پیام میدادم و میگفتم

باشه