2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 54 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا ، دوستی هم ندارم باهاش دردل کنم 

یه خانمی میشناسم تو هیاتمون ..صورتش کاملا از بین رفته ..یه چشم داره اون چشمش کور شده ..سوراخ بینی نداره ..

نقاب میزنه کسی صورتشو نبینه..من فک میکردم چون خیلی خوشگله یا خیلیییی مذهبیه تو سمت خانما نقاب میزنه😐

یه بار به صورت خیلی اتفاقی وقتی داشت وضو میگرفت صورتشو دیدم ..خیلییی ترسیدم خیلی ..فاطمه خانمم فهمید ازش ترسیدم ..اومد جلو گفت ببخشید اگه ترسوندمت

از حرفش عذاب وجدان گرفتم ..وقتی برگشتیم خونه خیلی براش گریه کردم 

روزای بعد تو جلسات هیات کم کم خودمو بهش نزدیک کردم..الان باهم دوست صمیمی هستیم..متوجه شدم تو تصادف ماشینش اتیش گرفته و صورتش سوخته ..

هیچ کس تو هیات طرفش نمیره ..شاید میدونن مشکلی داره صورتش ..ولی من با چهرش کنار اومدم ..واقعا دوسش دارم چون اخلاقش خیلی خوبه و امید به زندگی داره 

عزیزم اینارو گفتم که بدونی ..اون فرد با اینکه میدونه من به خاطر دلسوزی یا اخلاقش باهاش دوستم ..بازم ازم دوری نکرده 

بارها بهم گفته باورم نمیشد کسی باهام دوست بشه که تو هیات خوشگلتر از اونو نمیدیدم ..

اون چهرشو ..ایندشو ..شغل خوبشو از دست داده ..تو سن۳۴سالگی میتونست هم همسر داشته باشه هم بچه ولی به خاطر چهرش هیچ کدومو نداره ..ولی به جاش یه اخلاق و شورو نشاطی داره که منی که تو زندگیم مشکلی ندارم ..پیش اون احساس کمبود میکنم..کمبود تو اخلاق ..کمبود تو انرژی..کمبود تو اعتمادبنفس ..کمبود شادی 

چرا چون کارهای خدارو هنوز با تمام وجود درک نکردم 

اون میگه شاید صلاحی بوده که چهرم بسوزه ولی زنده بمونم ..

از خدا تشکر کن ..به خاطر همسرت به خاطر چهرت ..به خاطر زندگی مشترک 

عکس دوستمو هم تو گوشیم دارم ..هروقت میخوام ناشکری کنم نیگاه به عکسش میندازم لبخند میزنم ..خدارو سپاس میگم به خاطر همچین دوستی😊

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
عزیزم شما افسرده نیستی شما شاکر نعمتهایه خدا نیستی.با دیده باز اطرافتو ببین که چقدر چیزایه خوب و دوس ...

پدر. ندارم

از. دانشگاه اخراج شدم 

پول نداریم 

مسافرت نمیتونیم بریم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم گشتم نبود نمیدونم از کجا میارن اما تو شهرستان ها بیشتر هست فک کنم 

نگرد نیس..

دوره شاه که نیست مثل نقلو نبات تو جیب بزارن تا گیر افتادن بندازن بالا..

فک نکنم دیگه پیدا بشه ..تاپیکای درباره خودکشی با قرص برنجم همش سرکاریه😕

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
پدر. ندارم از. دانشگاه اخراج شدم  پول نداریم  مسافرت نمیتونیم بریم

چیکار کردی از دانشگاه اخراجت کردن😨😨😨😧

تن سالم،خانواده خوب،زندگی راحت و بی مشغله،

خب معلومه آدم دنبال یه مشکلی میگرده،عزیزم درد تو، درد بی دردیه. منم اراده و تلاشم کمه و مثل تو همیشه برنامه های قشنگ تو ذهنم می چینم ولی به خاطر بی حوصلگی هیچ کار نمیکنم،منم دنبال راه حلم،ولی خودکشی چرا؟؟ یه صفحه قران رو با معنیش بخون خیلی حالت رو خوب میکنه.

ده تا کدئین با هم بخور😐

منم دارم به این نتیجه میرسم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
نه اصلا ندارم

عزیزدلم منم یکی از دوستام همینجوری بود همیشه خیلی احساس بدی نسبت به خودش داشت بهتره سعی کنی طرز فکرو دیدگاهتو نسبت به خودت عوض کنی وگرنه خیلی اذیتت میکنه و واقعا تقصیر کسی هم نیست 

اگر نمیتونی بری مشاور چندتا کتاب راجب مشکلت بخون بهترت میکنه

درس نخوندم کار. خاصی نکردم

حیف حیف

من ترم سه باردار شدم ..مجبور شدم دو سال مرخصی بگیرم 

الان دارم ادامه میدم ..با دوتا بچه دارم درس میخونم 

برو از اول کنکور بده ..درس بخون ..پیشرفت کن 

چقدر کسلی چرا اینجوری میکنی با خودت

عزیزدلم منم یکی از دوستام همینجوری بود همیشه خیلی احساس بدی نسبت به خودش داشت بهتره سعی کنی طرز فکرو ...

چه کتابی اگه میشه معرفی کنید 

مشاوره خوب و با هزینه مناسب میشناسید ؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40