2777
2789

این دادنامه مربوط به طلاق توافقی شماست و خلاصه و مفهومش به این صورته

دادگاه بعد از بررسی مدارک و صحبت های هر دو طرف، به این نتیجه رسیده که امکان سازش و ادامه زندگی مشترک وجود نداره. به همین دلیل «گواهی عدم امکان سازش» صادر کرده؛ یعنی اجازه داده برای ثبت طلاق به دفترخانه مراجعه کنید.

این گواهی فقط ۳ ماه اعتبار داره. اگر تا سه ماه از تاریخ ابلاغ، به دفترخانه مراجعه نکنید و صیغه طلاق اجرا نشه، اعتبارش از بین میره و باید دوباره اقدام بشه.

نوع طلاق، خلع و بائن (نوبت اول) هست. یعنی طلاق توافق یای که در اون زوجه در قبال طلاق، مهریه و حقوق مالی خودش رو بخشیده. چون بائن هست، مرد در زمان عده حق رجوع نداره، مگر اینکه زن از بخشش مهریه برگرده.

طبق توافقی که در دادگاه ثبت شده:

زوجه کل مهریه رو ابرا کرده (بخشیده).

نفقه گذشته و آینده و اجرت المثل رو هم بخشیده.

جهیزیه رو کامل تحویل گرفته و ادعایی نداره.

درباره طلاجات و هدایا هم هیچ ادعایی نسبت به هم ندارید.

فقط توافق شده قبل از اجرای صیغه طلاق، دو تخته فرش ۱۲ متری ۷۰۰ شانه از طرف زوج تحویل زوجه بشه.

همچنین اعلام شده که فرزند مشترک ندارید.

تمام دعاوی حقوقی و کیفری که تا تاریخ مشخص شده بین شما مطرح بوده، نسبت به همدیگه گذشت شده. درباره عکس و فیلمها هم توافق شده با حضور هر دو نفر در دفترخانه حذف یا تعیین تکلیف بشه.

هزینه طلاق بر عهده زوج هست. هر دو نفر هم به هم وکالت بلاعزل برای ثبت و اجرای طلاق دادید. رأی هم قطعی هست و قابل اعتراض نیست چون حق تجدیدنظر و فرجام خواهی ساقط شده.

برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه، ارائه گواهی پزشکی قانونی الزامیه. عده طلاق هم سه طُهر هست.

خلاصه اینکه طلاق توافقی تأیید شده و سه ماه فرصت دارید برای ثبت رسمی طلاق اقدام کنید.

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این دادنامه مربوط به طلاق توافقی شماست و خلاصه و مفهومش به این صورتهدادگاه بعد از بررسی مدارک و صحبت ...

کی باید برم

«بزرگ میشی یادت میره » اما با بزرگ شدن فراموش نکردم فقط بهتر از قبل درک کردم !️

برای طلاق توافقی تون بوده

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

این دادنامه مربوط به طلاق توافقی شماست و خلاصه و مفهومش به این صورتهدادگاه بعد از بررسی مدارک و صحبت ...

پیامیچیزی بازم میاد یا حالا باید برم دفتر خانه

«بزرگ میشی یادت میره » اما با بزرگ شدن فراموش نکردم فقط بهتر از قبل درک کردم !️

کی باید برم

هر چه زودتر برید دفتر خونه با گواهی پزشک قانونی

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

پیامیچیزی بازم میاد یا حالا باید برم دفتر خانه

باید برید دفتر خونه تا ۳ ماه وقت دارید فقط

ولی به نظرم همین فردا برید

بله

برین محضر ،مدارک هم همین حکم و شناسنامه و کارت ملی و عقدنامه تون وقت بگیرین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه