2777
2789
عنوان

بذارین پسر

281 بازدید | 34 پست

واسه بدست آوردنتون تلاش کنه :)

بذارین خودشو به آب و آتیش بزنه تا بهتون برسه هیچوقت نذارین ساده بدست بیاین

چون ساده از دست میرین و وقتی بره ارزشی براتون قائل نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه از سال ۸۰ب بعد همه چی برا پسرا راحت شد

راحت دخترا پا میدن

راحت پسرا انتخاب میکنن

دیگه ملت حال تلاش کردن و ناز کشیدن ندارن چون تا بخای دختر هست...تو این دوره هم ک دخترا همه از دم خوشگلن

دروود هاا کاش عده تفکر انجام های امثال شماها زیاد بشن دیگه جایگاه زن داره نابود میشه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
متاسفانه از سال ۸۰ب بعد همه چی برا پسرا راحت شدراحت دخترا پا میدنراحت پسرا انتخاب میکنندیگه ملت حال ...

آدم باید قدر خودشو بدونه وگرنه ضربه ی بدی میخوره به هر قیمتی خوب نیست با کسی باشی

دروود هاا کاش عده تفکر انجام های امثال شماها زیاد بشن دیگه جایگاه زن داره نابود میشه

من تجربش کردم عاشق شدم حسمو اعتراف کردم بعدش ولم کرد رفت فهمیدم باید پسر تلاش کنه باید برای بدست آوردن دختر زحمت بکشه

آدم باید قدر خودشو بدونه وگرنه ضربه ی بدی میخوره به هر قیمتی خوب نیست با کسی باشی

کسی ب این چیزا اهمیت نمیده

میگم ک ملت حال و حوصله ندارن

بزا پسرا همیشه حق انتخاب بوده و هست

دخترا بدبختن

یعنی منظورت اینه وقتی پسری پیشنهاد داد پیشنهادش رو دیر قبول کنیم ؟ منظورم اینه یکم ناز کنیم 😁

صد در صد

کلا بسنجش از هر لحاظی احساسی وارد رابطه نشو اخلاقاشو ببین همه چیشو ببین خودتم هیچوقت حستو نگو