2777
2789
عنوان

بذارین پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
میفهممت خیلی سخته منم از هرلحاظی بهم فشار اومده ولی بیا صبر کنیم شاید بهتر شد همه چی

فدات شم مرسی از پیام قشنگت چشم امیداوارم برای هر دومون بهترین ها پیش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههه ناز کردن بهش نمیگن پروندن خواستگار میگن

پس چیکار کنم ؟ بگم من هیچ شناختی از شما ندارم بیشتر آشنا شیم ؟ پسره پیش خودش نمیگه دختره چه زود قبول کرد

شبی رها خواهم کرد...! این زندگی پر دردم را...!️

پس چیکار کنم ؟ بگم من هیچ شناختی از شما ندارم بیشتر آشنا شیم ؟ پسره پیش خودش نمیگه دختره چه زود قبول ...

آره دیگه ، اون پیشنهاد میده شما هم تو جوابش میگی باید یه کم زمان بدی شما رو بشناسم بعد جواب قطعی بدم به شما

منم قبول دارم بنظرم هر پسری یه قلقی داره همه مثل هم نیستن

آره دیگه کلا هر انسانی یه دیدگاهی داره

من اولین بار خودم پیشنهاد دادم بهش اونم برای دوستی یعنی بهش گفتم فقط دوست باشیم ولی دیگه چسبید ول نکرد الان دوتا بچه داریم 😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید