2777
2789
عنوان

فیشیال

153 بازدید | 12 پست

فیشیال انجام دادم احساس میکنم ۱۲۰۰ریختم تو آشغالی؛رفتم اصلا راضی نبودم خیر سرشون بهترین پکیج بود حتی کربوکسی تراپی هم جزش بود ولی پوستم هیچ تغییری نکرد حتی اون حس خوب بعدش هم نگرفتم حیف پولم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بجای فیشیال روتین پوستی بخر و برو پیش متخصص پوست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ب من بعدش یک مشت کرم دادن ک لایه بردار بود و ابرسان و نرم کننده و ضد افتاب

اره بمن هم گفت این تونر باید استفاده کنی من نگرفتم خداروشکر :اصرار که من با یه شرکت قرداد دارم قیمتهاش خوبه نسبت به بیرون

چون اکثرا کلک پوله..خودتون توی خونه ماسک بذارین.ماسکای مختلف توی گوگل بگردین باهمین مواد توی خونه..م ...

احساس میکنم پی آر پی بهتر بود این هزینه الکی بود فقط پولم حروم شد

احساس میکنم پی آر پی بهتر بود این هزینه الکی بود فقط پولم حروم شد

من هیچوقت پول بابت اینچیزا ندادم..خودم گاهی ماسکای خونگی میذارم والبته همیشه بیرون رفتن ضدافتاب میزنم.الان ۴۰ سالمه پوستم خیلی کمتر از سنم میزنه..چندوقت پیش یک نفر از شوهرم پرسیده بود تفاوت سنی خودت وخانمت خیلی زیاده؟ درحالی که فقط یک سال بزرگتره.. ومن کلی ذوق کردم💃🏽

پارسا پسرمامان😍
من هیچوقت پول بابت اینچیزا ندادم..خودم گاهی ماسکای خونگی میذارم والبته همیشه بیرون رفتن ضدافتاب میز ...

. چقدر خوب 👌 واقعا حس خوبیه ....ماسک خانگی برای منافذ و لک صورت چی خوبه

. چقدر خوب 👌 واقعا حس خوبیه ....ماسک خانگی برای منافذ و لک ...

ماسکهای خیلی زیادی هست.توی گول بزنی انواعشو معرفی میکنه.مثل عسل وزردچوبه..البته قبلش تست کن حساسیت نداشته باشی.یا مثلا آبلیمو اگربزنی اصلت نباید به صورتت نور بخوره وگرنه بدتر میشه... همون نشاسته وماست برای جلوگیری از افتادگی پوست وروشن شدن پوست خوبه...

پارسا پسرمامان😍