2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

171 بازدید | 23 پست

من 6ماهه پیش زایمان کردم پسرم که دوماهش شد من سر موقع پریود میشدم وپریود هامم هم منظم بود ولی الان یه ماهی هست که همش خونریزی دارم قطع نمیشه دیگه خسته شدم اگه قطع هم بشه بعد 5روز بازم خونریزی میکنم به صورت لخته هست رفتم دکتر آزمایش وسونو واژینال دادم گفتم چیزی نیست آخه مگه میشه چیزی نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عیییین تو بودم توی تاپیک هامم هست. هزارجور دکتر رفتم آخر بایک قرص جلوگیری ساده خوب شدم. قرص مارولین بخر بخور، وقتی بسته قرص تموم شد صبر کن تا خونریزی دوباره شروع بشه از روز پنجم فکر کنم باید دوباره بسته ی بعدی رو شروع کنی،چندماه این کارو بکن تا منظم بشی. دقیق یادم نیست روز شروعش رو باز از داروخانه بپرس که از روز چندم سیکل باید بخوریش

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم و برام مهم نیست که چی میگی.

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و......)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

اگه مشکل خاصی نباشه که متاسفانه خونریزی زیاد و طولانی حتی برا مجردا هم پیش اومده

اول مطمئن بشین مشکلی نیست

چون بعضیا ممکنه پولیپ داشته باشن و بیفتن به خونریزی یا مشکلات دیگه، اگه واقعا چیزی نبود ممکنه بخاطر غلبه صفرا باشه علائمش فرستادم ببینین چندتاش دارین شایدم مربوط به صفرا نیست ولی چون دیدم برا چندنفر درکنار داروهای که باعث قطع خونریزی میشه داروی صفرابر هم دادن براهمین میگم شاید ربط داشته باشه به غلبه این مزاج

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن