2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 23 پست
همشو دارم بخدا همه مشکلاتی که دارمو نوشتی

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه مثل ضعف اعصاب و استرسها و دلشوره های بی دلیل و بعضی کم خونی ها که به راحتی درمان نمیشن و یکی از دلایل ریزش مو و یسری مشکلات دیگه غلبه همین مزاجه

درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

هم درمان دارویی داره هم غیر دارویی

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم علائم چیه؟

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه مثل ضعف اعصاب و استرسها و دلشوره های بی دلیل و بعضی کم خونی ها که به راحتی درمان نمیشن و یکی از دلایل ریزش مو و یسری مشکلات دیگه غلبه همین مزاجه

درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

هم درمان دارویی داره هم غیر دارویی

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

یکی از دخترای مجردی که همین مشکلو داشت و داروهای که دکتر داد فکرکنم چند روز موقت خونریزیش قطع کرد ولی دوباره شروع شد دیگه ترسید از ادامه ال دی و....پیش درمانگر مجرب شهرشون رفت و خداروشکر خوب شد

خانم متاهل هم میشناسم همین مشکلو داشت و خوب شد

درمان شده ها زیادن ولی دونفری که میشناسمو گفتم که بدونین دیدم کسی این مشکلش رفع شده

واقعا یعنی خوب میشم

آره خوب میشی یکی دیگه هم انجام داد درست شد من دیگه میخواستم رحمم رو دربیارم

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم و برام مهم نیست که چی میگی.

آبجی به دکترم چی بگم که دارو بنویسه برام

دکتر نمیدونم برا بنده خدایی که مجرد بود قرص ال دی رو یادمه نمیدونم داروی دیگه ای هم دادن بهش یا نه

ولی اگه رفتی و نتیجه نگرفتی یا موقت درمان شدی صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن همه ی شهرا چند درمانگر طب اسلامی داره

آبجی به دکترم چی بگم که دارو بنویسه برام

عزیز قرص مارولین رو باید تا زمان منظم شدن سیکلت ادامه بدی نه که خونریزی قطع شد قطعش کنی اونجوری دوباره شروع میشه داستان

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم و برام مهم نیست که چی میگی.