2777
2789
عزیزدلم درباره کنکورم چی حس میکنی

کنکور قبول میشی عزیزم ، از یه طرف برات خوبه دانشگاه از یه طرف بد ، خوبش اینه که چنتاخواستگارت از اونجا میخوانت، بدش اینه که پشیمون میشی چرا درس خوندی چون فایده ای برات نداشته ، بنظرم درس رو بخون بعد ازدواج بیخیال شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور قبول میشی عزیزم ، از یه طرف برات خوبه دانشگاه از یه طرف بد ، خوبش اینه که چنتاخواستگارت از اون ...

گلم ازدواجم با اشنا هست یا غریبه؟قبل اردیبشهت ۱۴۰۵ هست؟

کاربری دست ۳ نفره

از من هر چی حس میکنی بگو🥲کنکورم ازدواجم و..

گوشیم خاموش شد بخاطرت پاشدم زدم شارژ

سال آینده ۲ تا خواستگار داری اما کم کاری نکن که بعدا پشیمون بشی درستو بخون یه لبخند میاد جلوی نظرم یه لبخند بزرگ روی لبات

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ببخشید با سوالام خسته ات کردم گلم ازدواجم با اشنا هست یا غریبه؟قبل اردیبشهت ۱۴۰۵ هست؟

گفتم که زمان دقیق ندارم ،فقط میگم نزدیکه ،خواستگارت تو چیزی که حس میکنم اشنا هست غریبه هم هست ،فقط اون یه نفر رو مراقب باش، لازم نیست بترسی چون شما قبل ازدواج مستونی طرفت رو بشناسی

منم بگو حست راجب من چیه؟دلیل خندشون چی بود؟حرفمو باور کرده بودن یا نه؟حرکتی میزنه؟

نه حرفتو باور نکردن واسه حرکت هم بنظرم نه

اما من حس ششمی نیستم حسم قویه ۶ نفر بودین؟

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
گفتم که زمان دقیق ندارم ،فقط میگم نزدیکه ،خواستگارت تو چیزی که حس میکنم اشنا هست غریبه هم هست ،فقط ا ...

مرسی

عزیزم سجاد خانواده اش خواستگاری میکنن؟

کاربری دست ۳ نفره

این سوالاتی که میپرسی جزو سوالات دقیق هست و نمیتونم بگم چون خیلی ذهنم قوی نیست ، همین الان خون دماغ ...

ای عزیزم باشه

میگم که من زودتر ازدواج دارم یا دختر خالم ؟

کاربری دست ۳ نفره