alma_2 مدیر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4424 عنوان حس ششمی بیا | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 114 پست اومدی بگو سوالمو بپرسم کاربری دست ۳ نفره امروز | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7828 جون من درست میشهههه؟اره خیلبییی نگرانم🥲بنظرت بهم میرسیم واقعا؟همش میترسممم تقصیر خودمه یکم اشتباه ک ... نترس درست میشه هر اتفاقی بیوفته خیرت توشه یه لول آپ یا پیشرفت داری؟ واسه یه آزمون باید ثبت نام کنی یا کاری انجام بدی؟ حتما اونو پیگیری کن و تلاشت رو بکن چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7828 منم بگو خسته ای ولی شک نکن به خودت مطمئن باشتازگیا یه بحث یا دعوا داشتید؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
گوربا_گوگولی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1646 نترس درست میشه هر اتفاقی بیوفته خیرت توشه یه لول آپ یا پیشرفت داری؟ واسه یه آزمون باید ثبت نام کنی ی ... مرسی قلب مننننن😁😘😍😍خوشحالم کردییی کنکور باید بدم گلم ولی سال قبل دادم قبول نشدم دیگ نمیدونم باز بدم یا نه میوفته سال بعد خودم میگم بیخیال شم ولی حالا ک اینجوری میگی پس شرکت کنم😁
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7828 مرسی قلب مننننن😁😘😍😍خوشحالم کردییی کنکور باید بدم گلم ولی سال قبل دادم قبول نشدم دیگ نمیدونم باز ... نه نه بخون واسش میتونییییی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4424 خسته ای ولی شک نکن به خودت مطمئن باشتازگیا یه بحث یا دعوا داشتید؟ از من هر چی حس میکنی بگو🥲کنکورم ازدواجم و.. کاربری دست ۳ نفره
سفیدبرفی۱۳۷۶ عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1010 دقیقا به نظرت کی ازدواج دارم؟ ببین عزیزم من اصلا چیزای دقیق نمیتونم بگم ،فقط میتونم حس کنم، ولانم بهت میگم ازدواجت نزدیکه ، فقط خیلی مراقب باش و قبل ازدواج طرف رو خوب بشناس که اولین اشتباه اخرین اشتباهته
چشمانمعصوموزیبا عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 4698 خسته ای ولی شک نکن به خودت مطمئن باشتازگیا یه بحث یا دعوا داشتید؟ عزیزمجواب منم بده همکارم صادقی ازم خوشش میاد؟
گوربا_گوگولی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1646 نه نه بخون واسش میتونییییی کاش تو دوستم بودییی😁😁😁چقد بهم انگیزع دادی دختررر الان انقد روحبم رفت بالا ک نگو🤣
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4424 ببین عزیزم من اصلا چیزای دقیق نمیتونم بگم ،فقط میتونم حس کنم، ولانم بهت میگم ازدواجت نزدیکه ، فقط خی ... مرسی عزیزمحست میگه ازدواجم تا قبل اردیبهشت ۱۴۰۵ هست؟غریبه هست یا اشنا؟ کاربری دست ۳ نفره
سفیدبرفی۱۳۷۶ عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1010 ببین عزیزم من اصلا چیزای دقیق نمیتونم بگم ،فقط میتونم حس کنم، ولانم بهت میگم ازدواجت نزدیکه ، فقط خی ... یکی از خواستگارات ادم درستی نیست نمیدونم کدومشون ،چون چنتا خواستگار داری ، با این ازدواج نکن چون باعث طلاق میشه
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4424 یکی از خواستگارات ادم درستی نیست نمیدونم کدومشون ،چون چنتا خواستگار داری ، با این ازدواج نکن چون باع ... والا نمیدونم کدوم ادم درستی نیس ولی الان فعلا خواستگار نیس اگه تو روزای اینده بود حتما بهتون میگم که حستونو بگید دربارش مرسی عزیزم❤️ کاربری دست ۳ نفره
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4424 یکی از خواستگارات ادم درستی نیست نمیدونم کدومشون ،چون چنتا خواستگار داری ، با این ازدواج نکن چون باع ... عزیزدلم درباره کنکورم چی حس میکنی کاربری دست ۳ نفره
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4424 یکی از خواستگارات ادم درستی نیست نمیدونم کدومشون ،چون چنتا خواستگار داری ، با این ازدواج نکن چون باع ... ببخشید با سوالام خسته ات کردم گلم ازدواجم با اشنا هست یا غریبه؟قبل اردیبشهت ۱۴۰۵ هست؟ کاربری دست ۳ نفره
mohihastam عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 1142 یه اتفاق خوب دارید خانوادگی که به توام مربوط میشه منم بگو حست راجب من چیه؟دلیل خندشون چی بود؟حرفمو باور کرده بودن یا نه؟حرکتی میزنه؟
mohihastam عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 1142 یکی از خواستگارات ادم درستی نیست نمیدونم کدومشون ،چون چنتا خواستگار داری ، با این ازدواج نکن چون باع ... دلیل خندشون چی بود؟حرفمو باور کرده بودن یا نه؟حرکتی میزنه؟