2777
2789
عنوان

پیرو تایپکککک

82 بازدید | 18 پست

خدایا اینجا تنها جایی که یوگا ورزشی شیطانی و روشنفکری صفت منفی هستش

این وسط خاک دو عالم بر سر من هی میام این سایت نمیرمم امروز دیگه باید یک کاری کنم کمتر بیام والا روانی میشممم از دست بعضی ها

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

منم چنددقیقه پیش همچین تاپیکی زدم و هنوزم نرفتم 😂💔

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهمیت نده 😂😂

هی روز به روز تر عجیب تر میشن😭😭🤣

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

منم چنددقیقه پیش همچین تاپیکی زدم و هنوزم نرفتم 😂💔

😭😭😔😂🤝

من فک کردم چشام مشکل پیدا کرده

باورم نمیشه این حجم از حماقت چطور تو مغز یه ادم جا شده

جالبه قبلش یه تاپیک زده بودم درمورد یه حرکت یوگا سوال داشتم هنوز تایید نشده icon

جهنم خالیست، تمام شیاطین اینجا هستند.

من فک کردم چشام مشکل پیدا کردهباورم نمیشه این حجم از حماقت چطور تو مغز یه ادم جا شدهجالبه قبلش یه تا ...

وای فقط امضاش😭😭😭🤣

ما کلا باید لال باشیم تو سایت ...

منم میخواستم براش بنویسم ولی خب تاپیکشو قفل کرد .تقصیر اون نیست تقصیر ماست که میایم نی نی سایت😂😂😂 ...

دقیقاا لامصب قفل نکن حداقل بزار بگیم بهت بلکه از جهالت در اومدی😭😭🤣

جامعه همینه اینام بخشی از جامعه ان اینجا کلا همه بد و شیطانن اینا خوبن😂😂

🤝🤝😂

اقا من آهم بگیره بگو کی بود آه بکشم 😂😂😂

کاربر بیاتریس😭😂

کاربر بیاتریس😭😂

وای ی بار با یکی از این کاربرا سر همین چرت و پرتاش دعوام شد

ینی اون شروع کرد فحش و فلان ها من واقعا حتی وقتی فحشم داد چیزی نگفتم تهمت فحش خلاصه خودشو کشت اینقدر از اینکارا کرد تاپیکشم روزه بود خیر سرش

اقا من واقعا ناراحت شدم دم دمای صبحم بود واقعا از ته دلم گفتم خدایا نمیگذرم ازش نگذر

اونسری اتفاقی کاربریشو دیدم دیدم تاپیکاش بعد اون روز چقدر بیچاره شده بود مصاحبه کاریش قبول نشده بود از بیکاری مینالید طرف کلی تحقیرش کرده بود اصن خودمم موندم😂😂😂

وای ی بار با یکی از این کاربرا سر همین چرت و پرتاش دعوام شد ینی اون شروع کرد فحش و فلان ها من واقعا ...

وایی عجب آه بگیریی داریی🤣🤣🤣🤝

سیسی لطفا همیشه با من دوست باش جایی هم ازم راضی نبودی به بزرگی خودتون ببخش😭😭❤🤣🤣