ladynb مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2277 عنوان پنیک شدم کمکم | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 47 پست کنید لطفا گاهی میشمیماهی بود نشده بودم قرص پرانول میخوردم وقتی اینجوری میشدم الان یجوری پنیک شدم ک از خواب با ترس و وحشت بیدار شدم قرص پرانول ندارم ولی پوکساید هست تا حالا نخوردم میشه بخورم سرخود؟؟؟آروم میشم؟؟؟تا اون پرانول رو نمیخوردم خوب نمیشدم کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱 امروز | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladynb مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2277 من از راهنمایی پنیک میشدم خیلی سختهافسردگی داری؟ ب نظرم پرانول برای کسی که پنیک میشه خیلی سبکه اره افسردگی بعد زایمان روم مونده من فقط پنیک شبانه دارم پرانول اوکیه برام کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2277 خب خداروشکر عزیزدلم پوکسایدو دکتر به من داده خطرناک نیس ۲_3بار خوردم تو این زندگی هیچ چیزی از خودت م ... تو قرص های شوهرم دیدم دکتر ب من نداده ترسیدم عوارض داشته باشه برام خوردم دیگ کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
افتاب_گردان عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 527 ضربان قلبم میره بالا یجوری ک حس میکنم دارم سکته میکنم اوه خیلی سخته منم چندباری تو بارداری ضربان قلبم بالا رفته بود نفسم نمیومد