2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اعتقادم از بین رفته ..چرا فقط تو ایران نماز میخونن

از کجا میدونی فقط تو ایران نماز میخونن؟ تو ایران فقط این موضوع پررنگ تره و تو جامعه دیده میشه اونجا ازادی انتخاب هست و جار نمیزنن این موضوع رو

من مسلمان های خارجی زیادی دیدم

یعنی چی

ببین من خودم ادمی بودم که قبلا نماز میخوندم ولی چند سالیه نمیخونم

تو اون بازه ای که نخوندم یه بی قراری وحشتناکی تو دلم احساس میکردم یه افسردگی ای تو دلم بود یه روز تصمیم گرفتم دوباره بخونم ببینم حل میشه چند روزی خوندم دیدم حس بی قراری مو اروم میکنه

الانم تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم و ادامه بدم

نمیدونم تا جه حد اعتقاد داری ولی بدون حتی اگه یه کاغذ برداری و با خدا حرف بزنی اون اونقدر مهربونه که حرفتو میشنوه

آلرحمن الرحیم. ینی چی ینی بخشنده و مهربان

دانشجو🧠

از کجا میدونی فقط تو ایران نماز میخونن؟ تو ایران فقط این موضوع پررنگ تره و تو جامعه دیده میشه اونجا ...

اره عزیزم تو از همه چی خبر داری

حتی میدونی که تو دانشگاه ها محجبه هارو راه نمیدن به به چه همه ازادی انتخاب دارن

یعنی چی

یعنی اینکه ما تو دوره ای هستیم که زمان به سرعت در حال گذره انسان های خوب و بد دارن از هم جدا میشن و غربال صورت میگیره بدی جای خوبی رو میگیره و کسی هم که تو این دوره بتونه دین و ایمانش رو حفظ کنه و سمت جبهه حق وایسته جهاد بزرگی کرده

اینا همش به خاطر اینه ظهور حجت مون نزدیکه