2789
اره عزیزم تو از همه چی خبر داریحتی میدونی که تو دانشگاه ها محجبه هارو راه نمیدن به به چه همه ازادی ا ...

من ادعا نکردم که از همه چیز خبر دارم درمورد دانشگاه و محجبه بودن هم حرف نزدم

ریپلای درمورد نماز خوندن بود شما کلا اشتباه متوجه شدی

انتخاب دین و تغییرش هم در خیلی از کشورها آزاده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یعنی اینکه ما تو دوره ای هستیم که زمان یه سرعت در حال گذره انسان های خوب و بد دارن از هم جدا میشن و ...

اها اینکه اعتقادات از بین رفته یعنی آخر زمان داره صورت میگیره؟

من ادعا نکردم که از همه چیز خبر دارم درمورد دانشگاه و محجبه بودن هم حرف نزدم ریپلای درمورد نماز خوند ...

نخیرم شما داشتی راجب ازادی حرف میزدی که اونا حق انتخاب و ازادی دارن جوابتو دادم عزیزم

نخیرم شما داشتی راجب ازادی حرف میزدی که اونا حق انتخاب و ازادی دارن جوابتو دادم عزیزم

گلم چرا دعوا داری ؟ پیشنهاد میکنم متنی که فرستادم یک بار دیگه بخونی

درباره ازادی نبود درباره نماز خوندن و ازادی انتخاب دین بود گفتم توی کشورهای دیگه هم ادم های مسلمان هستن و نماز میخونن ما که اونجا نیستیم ببینیم!؟

دین اسلام مختص ایران نیست برای همه جهان هست چون پروردگار ما پروردگار تمام جهان ها و آسمان ها و زمین هرچیزی که ما بینشه هست

پس قرار نیست فقط مسلمان ایرانی داشته باشیم

خارج کشور هم منظور فقط اروپا نیست