2777
2789
عنوان

بدنسازی

74 بازدید | 11 پست

بچه ها میخوام برم بدنسازی ثبت نام کنم

بعد امروز رفتم قیمت گرفتم روزاشو پرسیدم گف همه روزه هستیم به جز جمعه

حالا اومدم خونه فکرامو کردم میخوام ثبت نامکنم الان یکماهه که بدنسازی رو گزاشتمکنار رفتم برای ثبت نام میتونم مربی نگیرم از همون برنامه قبلی استفاده کنم؟ چون مربی قبلیم برام نوشته بود بعد من نزدیک یسال همون برنامه رو استفاده کردم

اصل اضافه بارو باید رعایت کنی

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربی بگیر کامل استفاده کن ب بدن ایده آلت برس حرف مردمو گوش نکن بدن یکسال پیشت با بدن الانت یکی نیس

میدونی اندامم اوکیه اصلا بخاطر اندام نمیرم بخاطر سلامتی بدنیم میرم

چجوری؟ یعنی هر چند وقت یکبار یکم سنگین تر کنم؟

اره وزنه ها سنگین تر یا تعداد ست و تکرار بیشتر

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜