2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

343 بازدید | 35 پست

سلام خانوما

برای خرید جهیزیه راهنمایی میخواستم

مثلا برا آشپزخونه چیا خیلی واجبه؟

چند دست قابلمه بگیرم؟

سرویس بشقاب و قاشق اینا چند تایی بگیرم؟

یا مثلا چیا تو خونه عصای دستتونه؟چون شاغلم میخوام بدونم چیا بخرم که اشپزی یا کار خونه کارم سبک تر بشه

چرخ گوشت،ماشین ظرفشویی،بخارشور و این مدل وسایل که این روزا تو خرید جهیزیه میبینم واقعا به درد میخورن؟

خیلی نمیخوام هزینه کنم و فقط لوازم ضروری رو میخوام بگیرم

ممنون میشم راهنمایی کنین

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به سبک زندگیت داره.. من گوشت چرخ کرده بیرون را دوست ندارم حتما باید خودم چرخ کنم برای همین از چرخ گوشت استفاده میکنم .. دو دست سرویس پذیرایی ، دو دست آرکوپال، دو دست چینی داشتم ، بخارشوی داشتم ولی استفاده آنچنانی ندارم، قابلمه دو دست داشتم، چایساز داشتم ولی همسرم چای سماوری دوست دارم برای همین از چایساز استفاده چندانی نکردم، سرخکن داشتم دادم رفت یدونه بدون روغن خریدم، من البته ۱۵ ساله متاهلم

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

و اینکه فر خوبه یا سرخکن؟

بین این دوتا دودلم

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

من چون خودم گوشت رو چرخ میکنم چرخ گوشتم رو همیشه استفاده میکنم.

ماشین ظرفشویی نگرفتم چون استفاده نمیکنم.

آبمیوه گیر ۴کاره خوبه خیلی به کار میاد .

چایی ساز و پلو پز و همزن برقی و گوشکوب برقی و زود پز و آون توستر خیلی به کار من اومدن.

عزیزم بیا خصوصی راحت تر صحبت کنیم بهت توضیح بدم چی لازمه و چی لازم نیست

درخواست دادم عزیزم