2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 35 پست
به نظرم ۲ دست قابلمه بگیرما مهمون زیاد نداریم ۱۸ تام برامون کافیه ببین شرایط خودت چیهبخار شوی همما خ ...

قابلمه چه جنسی خوبه؟

من شنیدم استیل سالم تره اما غذاش بدمزه میشه

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون خودم گوشت رو چرخ میکنم چرخ گوشتم رو همیشه استفاده میکنم.ماشین ظرفشویی نگرفتم چون استفاده نمیک ...

پلوپز من درست بلد نیسم کارکنم باهاش😕واس دوپیمانه هم میشه برنج درستکرد؟

ببین دورهمی مهمانی هاتون چ شکلی به همون تعداد بخر

یا مثلا چ چیزایی درست میکنی من خودم ندارم فر تو کار دارم ولی سرخ کن واجبه عصا دسته میخوام بخرم

شاغل ماشین ظرفشویی لازمه هم اون میشوره هم خودت

مثلا من خردکن بزرگ دارم ولی چرخ گوشت بهتره چون مصرف گوشت چرخیم بالا یا مثلا سبزی خورشت و ماهی خیلی مصرف دارم و کلا خودم تمیز میکنم و خورد میکنم ولی خیلیا از بیرون ميخرن فکرکن سبک زندگیت چ شکلیه بعد تصمیم بگیر من خونم سرامیک ولی تمام موکت زدم پس بخار شوی خیلی واجب نیس

پلوپز من درست بلد نیسم کارکنم باهاش😕واس دوپیمانه هم میشه برنج درستکرد؟

آره داخل قابلمه اش نشان داره برای میزان آب به ازای هر پیمانه تا همونجا آب میریزم بعد برنجو میریزم داخلش

چ خوب من دوس دارم یاد بگیرم😑

خوبه برنج قشنگ میشه ولی من همیشه استفاده نمیکنم گاهی ازش استفاده میکنم .داخلش کیک هم درست میکنم خوب میشه.برنامه سرخ کن و بخار پز هم داره

فقط ظرف و ظروف مثل قابلمه و قاشق و چنگال و ... رو به گزینه های برای مهمون و دم دستی تفکیک نکن و زیاد نخر، هر چند سال مد عوض میشه، چرخ گوشت کاربردی نداره چون هر موقع بخوای هر گوشتی که دلت خواست رو جلوی چشمت قصابی چرخ میکنه، پلوپز کاربردیه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)