2777
2789
عنوان

کفر گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
پس کی؟دیگه وقتی جوونیم رفت ذوق وشوقم رفت چیزایی که دوست دارم به چه دردم میخوره

منم با آرزوهایی درس خوندم که به جایی برسم..ولی بعد از یه مدت به این نتیجه رسیدم نمیتونم تو رویا زندگی کنم ..الان کارم سخته ولی دارم از زندگی لذت میبرم ..

سینگل به گوری تا ابد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شما سر ی کلاس هستی امتحان ها هم تکرار میشه تا وقتی قبول شی بهش اعتماد کن سختی ها تموم میشه وقتی مدام ناله می کنی یعنی داری پرجا میزنی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

دنیا ظرفیت نداره.

نه برای تاوان گناهها نه برای رسیدن به ارزو ها.

محل گذر فقط.

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

وقتی شما سر ی کلاس هستی امتحان ها هم تکرار میشه تا وقتی قبول شی بهش اعتماد کن سختی ها تموم میشه وقت ...

آخه کدوم ناله

بخدا خسته شدم از امتحان دلم خوشی میخواد

چقدر دعا کردم چقدر التماسش کردم ولی انگار نه انگار

دیگه وقتی جوونیم وشوق وذوقم رفت زندگی به چه دردم میخوره

ولی خیلیا توش بهشون خوش میگذرهولی فقط حسرت نصیب من شد

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور.

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

به نظر من امتحان و این چیزا همش الکیه

خدا خودش گفته از پدر و مادر مهربونترم و بینهایت مارو دوست داره

و کافیه صداش کنیم تا مهر و بزرگی خودش رو نشونمون بده

راهکاری که برات دارم اینه ، شانس های زندگیت رو یادت بیار ، مرورشون کن و ایمان بیار که یه جاهایی تو زندگیت دست خدا همراهت بوده

بابتش شکر گزار باش و منتظر سورپرایز های بعدی خداوند باش

انشاالله به مراد دلت برسی

و خواهش میکنم با خودت تکرار نکن که خیلی از خدا خواستم ولی هیچی

این جملات رو فراموش کن

به نظر من امتحان و این چیزا همش الکیه خدا خودش گفته از پدر و مادر مهربونترم و بینهایت مارو دوست دار ...

مرسی عزیزم

درد من اینه جوونیم داره میره دیگه سر پیری خیلی چیزایی که آرزوشو دارم به دردم نمیخورن

دیگه انصاف نیست هیچ خوشی هم نبینهرک بگم من فقط زندم زندگی نمیکنم تو حسرتمکدوم گناه کفارش اینه؟

تا حالا در حق کسی بدی نکردی که آه اون تو زندگیت باشه

حق الناس گردنت نیست؟