2777
2789
عنوان

کفر گفتن

304 بازدید | 30 پست

تورو خدا نترکونید

تا حرفی میزنیم میگن چرا کفر میگی

خدایی که صدامون رو نمیشنوه کمک نمیکنه انگار بندش نیستی سال ها آدمو آرزو به دل میکنه آدمو توسختی ول میکنه

آدمو به جایی میرسونه که به خودکشی فکر کنه خب بهش چی بگیم؟

بعضیا میگن امتحان آخه کدوم امتحان اینهمه طول میکشه

چرا واقعا درکمون نمیکنه طوری رفتار میکنه آدم فکر کنه دردمون براش مهم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا تو سختیو به چی بگی

اونایی که بندگی میکنن و یا خودکشی نمیکنن همیشه با خدا هستن پس چی بگن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
به خیلی چیزا شرایطم خیلی بده بلاخره هر سختی باید یه روز تموم بشه ولی واسه من...

تموم میشه ان شاالله

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

گاهی سختی ها و بلایی که سرمون میاد امتحان خدا نیست نتیجه اعمال خودمونه منم مثل تو همینو میگفتم اما یه مقاله خوندم فهمیدم اگه عاقلانه انتخاب میکردم و مسیر درست رو میرفتم الان به مشکل بر نمیخوردم اعمال اختیاریه خودمونه که سرنوشت مونو میسازع

هیچکدوم از این بدبختیا تقصیر من نیست

عزیزم منم خعلی مشکل دارم و بیشترشون بی فکری خودم بود یا خعلی ناشکری میکردم در صورتی که واقعا مشکلاتم آنچنان بزرگ نبود و البته خعلی جاها خدا کمکم کرد

یعنی فکر میکنی از پیامبرش هم بالاتری که ازت امتحان نگیره ..خدا پیامبرش رو سه سال انداخت تو دره و هیچ کس حق نداشت چیزی بهشون بده ..یه جای دیگه پیامبر به جز حضرت فاطمه سه تا بچه دیگه داشتن دو تا پسر و یه دختر که همشون فوت کردن ..پس فکر نکن چون الان مشکل داری خدا به فکرت نیست ..شاید زمانش هنوز نرسیده ... الان من فوق لیسانسه ولی دارم کف یه فروشگاه رو تی میزنم و خدماتی هستم ..ناراحت هم نیستم چون مطمئنم یه روزی اوضاع بهتر میشه ..فقط صبر

سینگل به گوری تا ابد 
عزیزم منم خعلی مشکل دارم و بیشترشون بی فکری خودم بود یا خعلی ناشکری میکردم در صورتی که واقعا مشکلاتم ...

ناشکر نیستم

ولی بخدا قسم یه زندگی معمولی یه تفریح معمولی و....شده برام آرزو بخدا فقط زندم زندگی نمیکنم

خب مگه من بندش نیستم

یعنی فکر میکنی از پیامبرش هم بالاتری که ازت امتحان نگیره ..خدا پیامبرش رو سه سال انداخت تو دره و هی ...

پس کی؟

دیگه وقتی جوونیم رفت ذوق وشوقم رفت چیزایی که دوست دارم به چه دردم میخوره

ناشکر نیستمولی بخدا قسم یه زندگی معمولی یه تفریح معمولی و....شده برام آرزو بخدا فقط زندم زندگی نمیکن ...

همه ی ما اینجوریم تفریح معمولی که برای ما یه آرزو هست همش میدوییم که فقط شمکممون سیر بشه