2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 56 پست
 عزیزم من سوئد هستم بهت توصیه میکنم اصلا فکر پناهندگی نباش

پس چیکار کنم ؟ من چهار ترم دیگ پزشکی عمومی رو میگیرم عمومم سوئده میخوام برم پیشش اما هزینه دانشگاه اونجا خیلی گرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیکار کنم ؟ من چهار ترم دیگ پزشکی عمومی رو میگیرم عمومم سوئده میخوام برم پیشش اما هزینه دانشگاه ا ...

عزیزم اینجا دانشگاه هزینه نمیخواد که اگه قانونی بیای و اقامت داشته باشی تازه کمک هزینه تحصیلی بهت میدن تا درست تموم بشه ولی پناهندگی به جایی نمیرسی 

مرا دعا کن شاید نزدیکترازمن به خدا ایستاده باشی..........
مهم نيست كسي رو تركيه داشته باشي يا نه  ما اگه قاچاق بريم يكي تركيه منتظرمونه ما بليط ميگيريم ...

اگه من مهاجرت کنمو پناهنده شم این ده ترمی که درس خوندمو میتونم ریز نمراتمو بگیرم ؟

عزیزم اینجا دانشگاه هزینه نمیخواد که اگه قانونی بیای و اقامت داشته باشی تازه کمک هزینه تحصیلی بهت می ...

خب مشکلم اینه قانونی نمیتونم بیامو مسلما اقامت هم سخته 

اگه من مهاجرت کنمو پناهنده شم این ده ترمی که درس خوندمو میتونم ریز نمراتمو بگیرم ؟

براي ادامه تحصيل اگه ميگيد 

بايد اول زبان كشورو ياد بگيري بعد ازت يه ازمون ميگيرن راجع ب مدركت و رشتت و قبول ك شدي ادامه تحصيل ميدي

به تحصيلات بها ميدن اونجا و اينكه يه مهارتي داشته باشي

Nobody perfect