2777
2789
عنوان

مهاجرت

440 بازدید | 56 پست

بچه ها کسی اطلاعاتی راجب رفتن به کشورای اروپایی از طریق ترکیه داره؟ اینکه کسی رو تو یه کشور اروپایی داشته باشی تاثیری توی راحتی کار داره که بتونه از ترکیه ادمو ببره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هيچ تاثيري واسه اقامت نداره  جز اينكه همسر قانوني باشه  من دوستم شوهرش ١٨ساله انگليس ...

نه من پناهندگی رو میگم میگم ک پناهنده ترکیه شه ادم از اونجا مثلا عموی طرف ک اروپاس میتونه ببره با خودش؟

از تركيه اكثرن قاچاق ميرن

با دختر خالم مشورت كردم از المان

ميگه اگه مجردي ازدواج صوري خوبه زود اقامت ميدن

اگه قانوني بخاي بري بايد سند ملكي چيزي اينجا گرو بزاري پرهزينس

اگه كسي رو نداري ميبرنت كمپ ك خيلي افتضاحه اما مهم اينه اقامت بدن بقيش درست ميشه

Nobody perfect
از همينجا اقدام كن واسه هر كشوري كه ميخواي بري  يه همكار ديگه من رفت تركيه اقامت گرفت ولي هنوز ...

منم دقیقا میخوام برم سوئد اما از ایران که راحت اقامت نمیدن برا سوئد 

اگه اقوام درجه یک داشته باشید راحتتر از هر راهی امکان گرفتن اقامت دارید چون از طریق پناهندگی تقریبا غیر ممکن شده با وجود اینهمه جنگزده سوری که میان فقط اونا شانس اقامت دارن 

مرا دعا کن شاید نزدیکترازمن به خدا ایستاده باشی..........
از تركيه اكثرن قاچاق ميرن با دختر خالم مشورت كردم از المان ميگه اگه مجردي ازدواج صوري خوبه زود اقا ...

کسی رو ترکیه ندارم اما عموم سوئده میتونه کمکم کنه؟

منم دقیقا میخوام برم سوئد اما از ایران که راحت اقامت نمیدن برا سوئد 

عزیزم من سوئد هستم بهت توصیه میکنم اصلا فکر پناهندگی نباش 

مرا دعا کن شاید نزدیکترازمن به خدا ایستاده باشی..........
از تركيه اكثرن قاچاق ميرن با دختر خالم مشورت كردم از المان ميگه اگه مجردي ازدواج صوري خوبه زود اقا ...

من سوال کردم گفتن که اول باید قانونب بری ترکیه بعدش اونجا بری سفارت و تقاضا پناهندگی کنی

پناهندگی الان جواب نمیده

انقدر که از کشورای سوریه و یمن و ... رفتن و جمعیت مهاجرا زیاد شده و همه هم عقب افتاده و بی فرهنگ که دیگه راه نمیدن

اگه دلیلت برای پناهندگی موجه باشه از نظرشون میفرستن کمپ.تو کمپ با شرایط سخت نگه میدارن بعد یه مدت ممکنه اقامت بدن ممکنه هم ندن.ریسکش بالاست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
کسی رو ترکیه ندارم اما عموم سوئده میتونه کمکم کنه؟

مهم نيست كسي رو تركيه داشته باشي يا نه 

ما اگه قاچاق بريم يكي تركيه منتظرمونه ما بليط ميگيريم ميريم تركيه بعد قاچاقي ميبره مارو يونان و بعد المان 

سوئد خيلي راحت تره براي شما 

عموتون ميتونه دعوت نامه بفرسته 

Nobody perfect