2777
2789
عنوان

خرید عید

135 بازدید | 16 پست

امسال باردارم چند ماخ اول فقط سرم و بیمارستان یادمه

بدترین روزا رو گذروندم باورم نمیشه زندم 🤦♀️

الان که بهتر شدم ویارم رفت تازه بعد ۳ماه از خونه میتونم برم بیرون دلم گرفته انگار افسرده شدم دلم خرید میخواد فرقی نداره رب و روغن باشه یا کفش و لباس

ولی میگم نکنه برم خیابون و بازار ببینم بخاطر گرونی و شرایط روحی مردم همه جا خلوته بیشتر حال روحیم خراب بشه

من حتی اینس.تا هم نمیرم خبرارو ببینم قشنگ میبازم خودمو و گریه زاری میکنم تلوزیونم فقط سریال خبر نمیزاره شوهرم

بیرون چجوریه؟شما خرید میکنید؟🥲

هنوز نتونستم برای بچم یه پستونک بخرم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیرون خیلی شلوغه ولی خب خرید ندارن از ۲۰ نفر دو نفر خرید میکنن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازارو همه جا شلوغه برو خرید

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

کسی هست تو بازار پس

اره من پریروز رفتم جا برا سورن انداختن نبوود

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
نه بابا فردا برو بازار شهرتون حتی اگر قصد خرید نداری برو ظرف هارو ببین لباس ببین برای روحیه هم خیلی ...

ممنون باشه حتما ...پوسیدم تو خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل قبله پس؟

اره بابا.مردم الکی شعار میدن وگرنه همه جا شلوغه.

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

خیلی به عزادارای مجازی توجه نکن. طرف صبح تا شب استوری سیاه نمایی میذاره بعد از کف بازار جمع نمیشه. ا ...

یه بار رفتم استوری دوست و اشنا همه ناراحت قلبم تیر کشید

تصورم اینه واقعیتم همینن🤦♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40