2777
2789

ماجرا از این قراره که من با پسری چن ساله دوستم مامانم اونموقع که دوست شده بودیم فهمید و گفت به درد ما نمیخوره رابطتو باهاش تموم کن ولی من ادامه دادم چن روز پیش عکسامونو دیده کلی دعوام کرد گفت تو ابروی مارو بردی خیلی ناراحتم میدونم اشتباه کردم ولی ما واقعا همدیگرو میخوایم نمیدونم چیکار کنم مامانم میگفت فک نمیکردم اینطوری باشی حالا دیگه بهم اعتماد نمیکنه هرکاری کنم به چشمش نمیاد چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

نظر منو میخوای به حرف خانوادت گوش کن خانواده شاید در مورد پسر سخت گیری الکی بکنن یعنی منظورم اینه که مثلا عیب الکی رو عروس بزارن اما در مورد دخترشون همیشه بهترین گزینه رو میخوان

دخترم تمام زندگی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره رو بذار کنار تو فقط بهش وابسته شدی همین. اگه میخوای اعتماد خانواده ت رو به دست بیاری باید تو هم بهشون اعتماد کنی که صلاحت رو میخوان. یه مدت سرسنگین رفتار کن تا بهت بیشتر اعتماد کنن. این چیزها نیاز به زمان داره بعد از یه مدت دیگه قضایا رو فراموش میکنن و باهات بهتر رفتار میکنن. اگه اون پسر هم شما رو واقعا دوست داشت علیرغم مخالفت خانواده تون ادامه نمیداد. 

چرا اینقدر به پسری که هنوز هیچ نسبتی باهات نداره اعتماد میکنی. اون آدم هیچ تعهدی نسبت بهت نداره و خیلی راحت شما رو میتونه بذاره کنار

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
پسره رو بذار کنار تو فقط بهش وابسته شدی همین. اگه میخوای اعتماد خانواده ت رو به دست بیاری باید تو هم ...

ما خیلی سختیارو باهم تحمل کردیم فقط به امید اینکه بهم برسیم چطور بذارمش کنار 😭😭

ما خیلی سختیارو باهم تحمل کردیم فقط به امید اینکه بهم برسیم چطور بذارمش کنار 😭😭

چند سالشه چکاره ست 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
26سالشه مغازه تجهیزات فروشی داره 

خب اینجور که میگی سختی ها رو با هم تحمل کردیم یعنی اینکه چند سال باهاش رابطه داری. برای خواستگاری پیش قدم شده؟ تحصیلات شما چیه؟

خب اینجور که میگی سختی ها رو با هم تحمل کردیم یعنی اینکه چند سال باهاش رابطه داری. برای خواستگاری پی ...

اره گفتم که چن ساله دوستیم .نه نیومدن چون مطمئن بودم اگه بیاد نمیذارن خانوادم فک کردیم که یکم سرمایه جمع کنه بعد

من لیسانسم