2821
2789
اره گفتم که چن ساله دوستیم .نه نیومدن چون مطمئن بودم اگه بیاد نمیذارن خانوادم فک کردیم که یکم سرمایه ...

خب وقتی دیدی خانواده ت مخالفن بهشون میگفتی بره مقدمات رو فراهم کنه بعد بیاد خواستگاری نه اینکه این مدت رو باهاش دوست بشی. دوستی باید در حدی باشه که طرف رو بشناسی و جایی برای دل بستن نیست. میتونستید روابطتون رو به صورت محدود داشته باشید تا هم شما خیلی بهش علاقه مند نشید و هم اینکه بیشتر ایشون رو بشناسید 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب وقتی دیدی خانواده ت مخالفن بهشون میگفتی بره مقدمات رو فراهم کنه بعد بیاد خواستگاری نه اینکه این م ...

اره باید اینکارو میکردم ولی طاقت نیاوردم ازش دور بمونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره باید اینکارو میکردم ولی طاقت نیاوردم ازش دور بمونم

الان سعی کن دیگه زیاد باهاش ارتباط نگیری فقط بهش بگو مقدمات ازدواج رو فراهم کنه بعد رسما بیاد خواستگاری و بقیه کارها 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.